.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Може ли срамежливо и скромно момче да си има гадже?

Може ли срамежливо и скромно момче да си има гадже? Или това са много редки случай

Град
    Destiny Islands
    Ми може, що не? Аз примерно точно такива момичета харесвам.
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    Казах момчето да е скромно а не момичето

Град
    Destiny Islands
    Лолз, объркал съм се прочетох момиче карай няма значение
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Мега фен
    превод на темата: ''не знам как да се държа с момичетата, пълен съм с комплекси и се надявам тук да се намери някой и др. потребител, който да каже 1-2 успокояващи думи, та поне тази нощ да си легна малко по- спокоен''.

защо не се захванеш с някакъв спорт, не започнеш да излизаш по- често с приятелите си- с 2 думи просто да се наслаждаваш на живота? забрави и за многобройните си комплекси. ще се учудиш какъв резултат ще има.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Скромен

1. Който не натрапва своите достойнства на другите; стеснителен, срамежлив, смирен

Веднъж на 5 години...

Град
    Paradise
    Случват се и такива неща.

Re: Може ли срамежливо и скромно момче да си има гадже?

Цитирай Първоначално написано от ivan_realmadrid
    Може ли срамежливо и скромно момче да си има гадже? Или това са много редки случай
    В днешно време са рядкост такива, но естествено че може .. аз пък съм момиче, срамежлива съм и съм скромна.. ама не съм тръгнала да задавам такива въпроси! Имала съм гаджета.. и определено скромността не ти пречи в тази насока, понякога е сладка ! Въпреки че някой казват , че вече не е на мода да си скромен..какъвто си, такъв!
    Мога ли да те попитам на колко си?!
    I don`t care .. ;] ..

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    превод на темата: ''не знам как да се държа с момичетата, пълен съм с комплекси и се надявам тук да се намери някой и др. потребител, който да каже 1-2 успокояващи думи, та поне тази нощ да си легна малко по- спокоен''.
    Той не каза, че е асоциален, а просто, че е стеснителен и срамежлив.

Към автора: Ако не намираш срамежливостта си за нещо хубаво, поработи над това да я отстраниш. Но до тогава не се затваряй в себе си, вероятно срамежливите момичета харесват срамежливи момчета...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Супер фен
    Може, но все пак зависи в какъв диапазон е срамежливостта му.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Цитирай Първоначално написано от Ssummerjam
    Може, но все пак зависи в какъв диапазон е срамежливостта му.
    Напълно вярно. Всичко е въпрос на колко.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Може, що да не може.
    all day... all night... what the fuck?!

Може разбира се ! Личи си, че си комплексиран, но нали хората са казали '' За всеки влак си има пътници. '' Не е лошо, че си срамежлив, но това със сигурност няма да ти помогне, трябва да си по смел, нали не чакаш момичето да направи първата стъпка ? Ако се държиш по-свободно, ако притесненията ти изчезнат ще видиш колко по лесно ще ти е Момичета колкото искаш.. за всякакъв тип момчета

Може разбира се ! Личи си, че си комплексиран, но нали хората са казали '' За всеки влак си има пътници. '' Не е лошо, че си срамежлив, но това със сигурност няма да ти помогне, трябва да си по смел, нали не чакаш момичето да направи първата стъпка ? Ако се държиш по-свободно, ако притесненията ти изчезнат ще видиш колко по лесно ще ти е Момичета колкото искаш.. за всякакъв тип момчета

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от shanell1
    Шанел,
    Провери в гугъла кво е комплекс за малоценност, какви са проявите му и каква е разликата му с "чувство за малоценност".

Момчето просто е по-срамежливо и плахо. Ако успее да освети в романтична светлина срамежливостта си и да я представи като чувствителност, избраното момиче ще му падне веднага.
    all day... all night... what the fuck?!

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    В днешно време са рядкост такива, но естествено че може .. аз пък съм момиче, срамежлива съм и съм скромна.. ама не съм тръгнала да задавам такива въпроси! Имала съм гаджета.. и определено скромността не ти пречи в тази насока, понякога е сладка ! Въпреки че някой казват , че вече не е на мода да си скромен..какъвто си, такъв!
    На 22 г. съм. Аз не съм срамежлив нито пък скромен, но просто реших да попитам. Темата не се отнася до мен а изобщо за момчетата.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy

защо не се захванеш с някакъв спорт, не започнеш да излизаш по- често с приятелите си- с 2 думи просто да се наслаждаваш на живота? забрави и за многобройните си комплекси. ще се учудиш какъв резултат ще има.
    +1. Тооолкова си скромен, че под път и над път се фукаш с тая скромност.

Супер фен
    99% от случаите не може. Днешно време ако си задръстен, няма начин. (освен ако не си в оня 1%). Повечето днешно време са материални, ако са с теб заради колата/парите не си струва. Сега като не ти обръщат внимание, ще минат години, когато ще се избият да ти обръщат внимание...

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от Spikeey
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Възможно е...А и в един момент човек се отпуска

Супер фен Аватара на maybeline
    Град
    Kwartala na bogatite !
    ами по темата мисля,че може.. но тук забелязах,че за някои хора
    скромен=комплексиран
    не е вярно
    Да не сме в магазин тоя номер там върви счупено,скъсано..връщаш да се смени.. : )

Цитирай Първоначално написано от sunshinepp
    На 22 г. съм. Аз не съм срамежлив нито пък скромен, но просто реших да попитам. Темата не се отнася до мен а изобщо за момчетата.
    Окей.. явно грешно съм разбрала
    I don`t care .. ;] ..

Супер фен Аватара на bilqnavod
    Може ама трябва някоя да го свали!

Цитирай Първоначално написано от bilqnavod
    Може ама трябва някоя да го свали!
    ДА го свали, че той неможе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си