- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- търся, но не намирам перфектното момче
На кратко за мен аз съм момиче от гр.Разград, на 15 години съм. Сега за ''проблема''. Проблемът е следния в 7 клас имах мега яко гадже,но откакто скъсахме до сега(9 клас) просто все едно съм сляпа, не харесвам никого. Аз търся перфектното момче-красив, привлекателен, чаровен, който би дал всичко за теб, свестен, но вместо това намирам обратното- грозни,затворени в себеси,задръстени или дори отворени и с самочувствие като за четерима. Къде изчезнаха всички свестни момчета???
.Първоначално написано от bebeemalko
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Не знам къде са.Уж ги има,но уви.Или се ги е страх да не ги наранят,или наистина са рядкост.
Ако търсиш перфектното момче... по-скоро ще докачаш Свети Петър...
Няма перфектни хора?
Иначе е нормално като си имала вече хубав партньор, да сравняваш останалите с него.
Търси подобни на него, а междувременно си постави цел и ти да се самоусъвършенстваш морално ;} Мотивиращо е. А и с позитивна аура ще привличаш позитивни емоции и хора около себе си.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
''търся, но не намирам перфектното момче''- няма и да го намериш, щото просто не съществува.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Намираш неперфектен, и като започне да ти изглежда перфектен, честито, влюбила си се!
На 15 си. Твоите авери мислят само как да забозят на компютъра или да утидат да се напият и да повърнат за да направят впечатление.Дочакай още 5,6 години.
Чакай има време на 15 си все пак, къде са 18 ми 20.![]()
Първоначално написано от bebeemalko
![]()
![]()
![]()
Брях,брях
Тук съм, но за жалост сме в различни градове.![]()
Перфектен никога няма да намериш.
Не търси такъв.. Търси такъв,чиито недостатъци би обикнала.
Никога няма да намериш перфектен защото такъв няма![]()
Още по -малко.. рядко ще даде някой всичко за теб
Никой не се интересува от никой.
не ти трябва момче
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
^![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааа Spikeеy са раздава обаче![]()
еми то аз да ви кажа наистина си е за раздаване
![]()
Че има перфектни .. има, проблема ти е че не познаваш момчетата до такава степен че да разбираш какво искат.. започни да ги сменяш без да търсиш правилния .. той сам ще доиде
![]()
Съгласна съм с това. Свестни момчета има, въпросът е да знаеш къде да ги търсишПървоначално написано от nakalud
![]()
перфектния - няма да го намериш !!! намери си някой който да се държи добре с теб и да те привлича и ще стане с времето перфектния за теб ! момчетата са като малките деца държиш ли се добре с тях .. те са в краката ти ! ако ме разбираш естествено ....
Добре дошла при търсещите/чакащите перфектния мъжПървоначално написано от bebeemalko
При момичетата които не са толкова прИтенциозни![]()
Ако продължаваш да търсиш и чакаш перфектният да се появи ,ще пропуснеш много възможности и хора ,които си струват. Това, че попадаш само на грозни и т.н - ами може би в такава среда се движиш. Излизай и общувай с повече хора и най-накрая ще намериш този, който толкова време търсиш. А и както са казали хората- Никой не е перфектен докато не се влюбиш в него.![]()
Няма перфектни хора за начало.
Ти търсиш просто турбо гъзарчета там ти е проблема.
Слизаш на земята и някой по-нормален намираш.
Съветвам те да не търсиш. Няма да намериш.
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
няма перфектни хора ...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Прекалено се надценяваш, девствена си, търсиш нещо много класи над теб, което няма да те намери...Първоначално написано от bebeemalko
стара мома
end()
Temet Nosce
벨야카
Перфектни хора няма да, само когато се влюбиш в някой той за теб става "перфектния"