- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Плакали ли сте за момиче писали ли сте стихове?
Само зареди едно момиче съм плакал.Дори ме е срам да си презная..
Аз имам подобно много силно стихче мое авторско мога да ти го пратя мисля, че ще ти харесаПървоначално написано от ShtrudeL
![]()
Напълно вярно!Първоначално написано от bybz
![]()
Tя е лесбийка за т'ва.Първоначално написано от ScarletBite
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
такава съмПървоначално написано от Spikeey
а боклук като теб и грозен не става за нищо.. и тъпанар отгоре на всичко
чао
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
не съм плакала .
дори и да съм момиче .
все още не съм намерила човека,за когото да си заслужава.
Иначе стихове съм писала,да![]()
Ти ще успееш ли някога да пишеш в тема,без да напсуваш някого?Осъзнаваш ли колко смешно изглежда?Първоначално написано от xKiFlA
По темата:Не съм плакал,и стихове не съм писал.
When I get sad, I stop being sad and be awesome instead
Ето ви отговора. За разлика от женските сълзи мъжките са винаги искрени.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8BSt6rZ90HU[/youtube]
Замислете се - щом мъжете имат слъзни канали, значи и на тях им е позволено да се плаче.Това с клишетата "ти си мъж, не трябва да цивриш" отдавна не вярвам в тях. И мисля, че човек би трябвало да плаче за този, за когото си заслужава, а не за всяка срещната/т.
Все пак мъжете плачат само тогава, когато има за какво - и когато обичат истински .. Поне лично аз не съм виждала момче, което да плаче на сила !
![]()
Не съм.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Аз съм писалА точно преди раздяла.Беше провокирано от чувствата ми на омраза и ненавист и стана много хубаво.![]()
Хареса ми, бате Митко, добре казано. +1Първоначално написано от dimitar_ak
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
плакъл НЕ ама текстове съм писал доста и то не некви любовни стихчета а много готини песни няма да ги поствам тука ама по темата Не съм ревал
Плакал съм и тя го знае, писал съм стихове и съм ги споделял с нея ... Ама ко да се прай хора ... Любов![]()
![]()