Ани (дали това е истинското ти име?),
Прави секс, щом искаш. Прави секс, но бъди наясно с няколко просто истини:
Първо, твоят приятел е или супер загорял идиот, на когото никоя на нормална възраст не пуска, или супер загорял идиот, който го пъха на всичко топло и дишащо. Вероятно е кръгъл смотаняк. Ти, разбира се, не го виждаш такъв, защото е по-голям и ти се представя в определена светлина. Как ли ще се чувстваш, когато, след като ти се насити, се похвали на приятелите си как те е отворил кат' консерва? Той те уверява, че няма да стане така - не вярвай.
Второ, бъркаш видовете възбуди и начините за удовлетворяването им. На 12 можеш преспокойно да задоволиш нуждите си с мастурбация и ще се чувстваш достатъчно добре и спокойна. Сексът е нещо твърде силно, твърде сериозно, за да го оцениш на тази възраст. Вероятно се имаш за по-зряла, за нимфетка и т.н. (самата аз бях и съм такава, знам какво е много по-големи момчета и мъже да се заглеждат по теб), но душевно ти си нестабилна, неуверена и така нататък, и така нататък...
Трето, въпреки, че той те уверява, че ще бъде внимателен и няма да боли много, а после ще започне да ти харесва и едва ли не ще те прати на седмото небе, не му вярвай. Дори и да имаш вече менструация, половата ти система не е напълно развита - тоест, ще видиш удоволствие през крив макарон.

Предполагам, че си израснала в долнопробно семейство и среда. Искрено се надявам, обаче, да не причиниш вредите, които са нанесени на самата теб и които ти дори не осъзнаваш, на невинно бебенце след 2-3 години. Ако искаш да дундуркаш нещо, си купи кукла. Животът не е само детство и възпроизвеждане. Вземи преживей нещо, научи нещо, постигни нещо, бъди някой... щото иначе си едно животно.

П.С. Не е проблем кривия член.