.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Някой знае ли

Видях едно клипче във vbox7 и адски много ми хареса начина по който декорираха стари тениски.Лошото обаче е че много на бързо ги даваха и не успях да разбера как точно се прави.И искам да ви помоля ако случайно някой знае как точно се правят такав тип изрязвания ще му бъда благодарна или ако има нещо в интернет по подробно обяснено защото аз неможах да намеря. ето го клипа

http://vbox7.com/play:48475d94
    МоетО момЧе завИнагИ си ОСтаВа в моЕто съРце. Обичам те бебе !!!

никой ли няма представа

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Аз преди няколко дни направих това с една моя тениска. Значи режеш на ленти както е показано и после най-горната слагаш върху долната, после втората върху третата и така надолу и така се получава крайния ефект. Не знам дали го обесних като хората оба..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Аз преди няколко дни направих това с една моя тениска. Значи режеш на ленти както е показано и после най-горната слагаш върху долната, после втората върху третата и така надолу и така се получава крайния ефект. Не знам дали го обесних като хората оба..
    благодаря ще пробвам.и ако някой има идейки за други подобни декорацийки може да споделя и да качва снимки

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си