- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да обясня на фризьорката ?
как да й обясня,че искам да ме подстриже като Анелия в новия й клип[ http://vbox7.com/play:687d9c63 ] Не мога да видя много добре отгоре колко й е къса косата
![]()
Благодаря предварително![]()
[/url]
ами казваш и да види клипчето бе .
и после малко да импровизира,
то така става.
![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
още ли е на мода да гледате от чалгаджийките ... (не че се заяждам просто не слушам чалга)
Може да я покажеш от снимка например
иначе прическата е хубава ама зависи дали ше ти отива =)
+1Първоначално написано от kay4yk
Can we pretend that airplanes
In the night sky
Are like shooting stars
I could really use a wish right now {wish right now, wish right now} [h]
На етажи,с асиметричен бритон.Поне така ми изглежда.
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
На пластове,с асиметричен Бретон..Но ако
косата ти не е идеално права,ще трябва да си я
изправиш,за да се получи такъв ефект и при теб (:
Поне аз така мисля (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
^^ И какво има да й се докарва на тази най-обикновена прическа?!Аз година и нещо бях с такава прическа и единственото нещо,което трябваше да правя е да я изправям след къпане,т.е. нищо по-специфично ...
Авторке отиваш при фризьорката си и й казваш "Искам да ми запазиш дължината,но да я оформиш и да съм с по-плътен и дълъг асиметричен бретон." и готово.
След Николета , сега Анелия ли е .. нали се сещате, че едната прическа не прави цялостната визия на човека.
Косата на Анелия от километри си личи, че е супер поддържана , ама определено не в домашни условия..Все пак отскоро е рекламно лице на доооста добър фризьорски салон, та си правете сметката..
Изградете си най-после сосствен стил и разберете, че не може да бъдете , като някой друг.
To infinity and beyond.
Добре бе,защо си мислите,че когато някое момиче иска прическа като на еди-коя-си задължително иска да прилича на нея?!![]()
То по твоята логика (момичето писало преди мен) всеки човек трябва да е с различна прическа от останалите,защото в противен случай всички ще си мислят,че подръжава на някого
И аз съм била с прическа като тази на Преслава (с много пластове,леко небрежна и бретон),но дори не знаех,че тя е с такава прическа докато една приятелка не ми каза(просто не слушам тия чалгарки и си нямах а идея с к'ва прическа е)
Освен това точно тази прическа е адски често срещана и няма нищо сложно в поддръжката й![]()
+1Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Използвам темата, за да попитам и аз.. как се нарича тази прическа , как да обясня ...
http://prikachi.com/images/877/2651877N.png
Love is everything!
Първоначално написано от SladkaZagadka
на черта до раменете без бретон ..
smile-it's the second best thing you do with your lips
На мен пък ми харесва цветътИдея с какво може да се постигне?
с обезцветяване на черна боядисана косаПървоначално написано от Melanie
или с слагане на руса боя върху черно
демек рижаво и после кафява боя
не се изказвай неподготвен,прасе
1.Много готин цвят има
2.Хубава прическа,но ако решиш да се накъдриш няма да изглежда много готино..освен да говориш с фризьорката ти да ти направи сходна с тази прическа ,защото ако само я изправяш ще останеш без коса