- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- помощ положението е тежко
кфоо кфоо я прати линк че нещо се заинтересувах ама немога да го намеря ;дПървоначално написано от OldSchoolRebel
Първоначално написано от azida
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
да ти кажа за алкохола помага /нормално свършвам за около 20 мин / но ако сам пил кам 35-40/ затова по добре пробваи нема и да се притесняваш толкова
cscs
Абсолютно сериозен съм .. според мен да си на 17 в днешния свят, всички да те мислят за ебач ,а ти дори да си нямаш представа от секс както е случая при теб е трагична ситуация .. толкова ли не можа да прилъжеш някоя докато си бил на 14/15 щом си се изкарал такъв еб*ч мисля че не е добре да го направиш с някоя от тези които те мислят за машина ... според мен си закъснял с темата по форума и вече му е минало времето да мислиш как хем да еб*ш хем да не забележат че си детствен по добре хвани една която също много говори 99 процента че и тя ще е същатата трагедия като теб в леглотонали знаеш "Който много се хвали ..-надува яко кавали".. ако ми схващав мисълта
![]()
Удряш си три четири злобарки преди това и ръгай чушки в боба.
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
Удряш си три четири злобарки преди това и ръгай чушки в боба.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.
еми трагедия е ама кфо да се прай...ще го измисла някаксиПървоначално написано от BouH
Много смях, половината от съветите, които ти дават са от момичета (ако не се лъжа), тъй че да ти кажа всички са били като теб, просто 2 години не си разплел конците, трябвало е още в началото като са ти се вързали... Сега пробвай това, което каза, че ти е хрумнало като идея и си намери някоя съседка ей така за тренингБез майтап, стига си се моткал. А тея въпросните мацки ги отрязвай или кажи шеговито няколко пъти "може би не ставам, знам ли" или нещо подобно
може да проработи
И аз като малък така ги лъжех
![]()
при мене беше почти същото само че не се дърпах когато момичетата ме предизвикваха, пък незнам дали са разбрали че лъжа.. мисля че не, а и да са кфо толко