.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Цитирай Първоначално написано от OldSchoolRebel
    Свали си от арената "Two Girls Teach sex", поупражнявай се с възглавница, и си готов. Сексът не е атомна физика...
    кфоо кфоо я прати линк че нещо се заинтересувах ама немога да го намеря ;д

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от azida
    Отивам наебаваш я И се оправдаваш, че си изгубил форма кжо иначе цял живот ли ше си седиш девствен или земи някоя от магистралата да те понаучи на нещо...

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Град
    asenovgrad
    да ти кажа за алкохола помага /нормално свършвам за около 20 мин / но ако сам пил кам 35-40/ затова по добре пробваи нема и да се притесняваш толкова
    cscs

Град
    Pleven
    Абсолютно сериозен съм .. според мен да си на 17 в днешния свят, всички да те мислят за ебач ,а ти дори да си нямаш представа от секс както е случая при теб е трагична ситуация .. толкова ли не можа да прилъжеш някоя докато си бил на 14/15 щом си се изкарал такъв еб*ч мисля че не е добре да го направиш с някоя от тези които те мислят за машина ... според мен си закъснял с темата по форума и вече му е минало времето да мислиш как хем да еб*ш хем да не забележат че си детствен по добре хвани една която също много говори 99 процента че и тя ще е същатата трагедия като теб в леглото нали знаеш "Който много се хвали ..-надува яко кавали".. ако ми схващав мисълта

Удряш си три четири злобарки преди това и ръгай чушки в боба.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Удряш си три четири злобарки преди това и ръгай чушки в боба.
    Да е хуй да ти го набие,ама мозък няма кой да ти набие.

Цитирай Първоначално написано от BouH
    Абсолютно сериозен съм .. според мен да си на 17 в днешния свят, всички да те мислят за ебач ,а ти дори да си нямаш представа от секс както е случая при теб е трагична ситуация .. толкова ли не можа да прилъжеш някоя докато си бил на 14/15 щом си се изкарал такъв еб*ч мисля че не е добре да го направиш с някоя от тези които те мислят за машина ... според мен си закъснял с темата по форума и вече му е минало времето да мислиш как хем да еб*ш хем да не забележат че си детствен по добре хвани една която също много говори 99 процента че и тя ще е същатата трагедия като теб в леглото нали знаеш "Който много се хвали ..-надува яко кавали".. ако ми схващав мисълта
    еми трагедия е ама кфо да се прай...ще го измисла някакси

Много смях, половината от съветите, които ти дават са от момичета (ако не се лъжа), тъй че да ти кажа всички са били като теб, просто 2 години не си разплел конците, трябвало е още в началото като са ти се вързали... Сега пробвай това, което каза, че ти е хрумнало като идея и си намери някоя съседка ей така за тренинг Без майтап, стига си се моткал. А тея въпросните мацки ги отрязвай или кажи шеговито няколко пъти "може би не ставам, знам ли" или нещо подобно може да проработи И аз като малък така ги лъжех

при мене беше почти същото само че не се дърпах когато момичетата ме предизвикваха, пък незнам дали са разбрали че лъжа.. мисля че не, а и да са кфо толко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си