такаа... всички мои приятелки мислят че съм бил с много жени и че съм експерт в леглото, а всъщност не е така... никога не съм правил секс... имам много приятелки и с всичките си говоря откровено на тема секс и изобщо на сякакви теми... те много ме харесват и аз тях също, само че като почнат да ми разправят кога сме щяли да се напием и да правим див секс и аз винаги измислям нещо да те отърва или пък казвам да намери място и идвам.. и те ми разправят ахх ти ама като ми паднеш ще те побъркам... та така нема значение тва. проблема е: мога да отида когато си поискам при едно момиче и да я е*а, само че тя ще разбере че вече ДВЕ години съм я лъгал че съм супер опитния иии ще стаме мнооого много кофти(естествено си умирам да я скъсам)... винаги съм си викал че ще се запозная с някое момиче което не се познава с всичките ми приятелки, ще го направа с нея за първи път,ще ставам все по добър и по добър и така всичките ми лъжи ще стават истини, ама аз се запозная с някоя иии няма как да не я излъжа нещо за моя сексуален живот, защото съм на 17 години все пак ии малко е срамота.
мислил съм много варианти само че няма да е излишен и някой друг съвет.
плссс много ще съм ви благодарен ако измислите някоя стабилна схема