Хора вчера ходих да играя хандбал с един приятел. Той ми подаде топката някак си съм е посрещнал на криво и сега безимения ми пръст се е подул и посинял . Не ме боли много . Не мога да си свия пръста до край щот почва да ме боли . Мога да го изправя , почти до края с леки болки . Та чуда се дали е счупен или не е ? плс кайете бързо да не жземе да зарасне на криво .![]()
It is time to chew gum and kick ass... and i am outa gum!
Мина ли ти? И ние няма как да познаем дали ти е счупен,навехнат,изкълчен или просто ударен.. Ако още ти е подут и те боли-бягай да ти направят 1 снимка и готово..![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
ако беше счупен щеше да те боли постоянно и нямаше да можеш да го движиш
пресрещнат е ще ти мине
ОДИН!!!
Случвало ми се е много пъти.Не съм лекар,но от личен опит предполагам че ще ти мине до няколко дни.Ако беше шчупен,щеше да те боли,дори и докато не го движиш.Както се казва:от болка нямаше да можеш да пуснеш тема тук,а веднага щеше да тичаш за лекар.
Мисля,че ти няма нищо.
аз по фвс бях проклинатаче се ми се чупеше нещо. 1. пръста ми (кутрето) беше пресрещнат. мама ме заведе при една баба.тя ми го издърпа силно (ама как болешее ...) и после 2 дена не го мърдах.
2. пръстът ми (безименния) беше посинял и подобно на твоя. не го мърдах 2 дена и тои се опраи. 3. се блъснах в една и под окото ми беше цицина. 4. пак безименния подобно на 2рия път. 5. с едно важе си фраснах клепача...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY
не ти е счупенще ти мине. Една моя приятелка играеше хандбал и тя не можа да хване топката и пръста и стана по същия начин,но се оправи
![]()