- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Малки гърди
Здравейте! Имам малък проблем - нямам почти никакви гърди (само започнаха да растат, друго не). Някакви идеи как да ги уголемя, но без силикон. Благодаря!![]()
На колко си ?
П.П. Не можеш да уголемиш никоя част от тялото си без пластична операция ..![]()
*сън*
На 13 съм. Исках да кажа, че има някакви масажи или пък чрез определена храна. Но просто не знам каква по-точно и там е работата. Затова питам.![]()
Като надебелееш и гърдите ще ти пораснат.Действай.![]()
Човек,колко теми ще пуснеш за малките си цици.. о.О На 13 си,за бога...![]()
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
1 съм пуснала иначе вече работя по въпроса. благодаря![]()
Ами пий боза чувал съм че има ефект...Успех!Първоначално написано от preska102
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Това е абсолютния мит. Относно масажирането може да помогне защото съм чувал че засилват циркулацията на кръв. Съчетано с упражнения може да ти помогне за "проблема" ако така мога да го нарека ...Първоначално написано от DREAM95
13 сега започват
слагай си нещо в сутиените да изглеждат по-големи и така![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
На 13 е твърде вероятно още да не си влезнала в пубертета,пиши като станеш на 16 пак.
Първоначално написано от preska102
Един отговор действащ
турска 4екия![]()
Имаш доста време да се развиваш - все пак си само на 13.Така,че си живота и не мисли за такива неща.Първоначално написано от preska102