.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Повече от фен Аватара на Steff9423

Искам да науча..

Който иска да дава мнение за темата,добре дошъл..Който не..знае какво да прави..
    Та вече доста време уча в Чужбина.За информация съм на 16..
    Та искам да почета малко бълграска литература,макар досега да съм прочела доста книги на български..Искам да ми препоръчате разкази,литература за 10 клас и тн..Нещо от учебниците за 10 клас ..
    Също така бих била много благодарна ако ми кажете 10-то класниците какво учат по история,или какво са взели до момент..
    Мерси предварително..и моля без излишни мнения..
    People just can't stop making others hurt..They always smile when you cry,and they like to wash their hands with your tears.

Мега фен Аватара на ameli
    Българска литература в 10 клас ако не се лъжа няма Иначе - "Под игото"; "Немили-недраги"; "Бай Ганьо"; "Тютюн"..
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от ameli
    Българска литература в 10 клас ако не се лъжа няма Иначе - "Под игото"; "Немили-недраги"; "Бай Ганьо"; "Тютюн"..
    няма, ама друг път от българската литература се учи "История славянобългарска" , "Българи от старо време" , "Криворазбраната цивилизация" - това е голям цикр, много забавно , произведенията на Добри Чинтулов. Ние тях учихме миналата година, но мисля, че имаше и още в христоматията.
    Историята от 10 клас не си заслужава да я учиш, тя не е на България, а е свързана с политиката на целия свят в периода Първа световна война - 1990г . Невероятна боза е , тъпа и ненужна, много ме интересува коя година в коя държава коя партия е управлявала Сега в 11клас е по-интересна, поне за сега

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от silver_moon
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    няма, ама друг път от българската литература се учи "История славянобългарска" , "Българи от старо време" , "Криворазбраната цивилизация" - това е голям цикр, много забавно , произведенията на Добри Чинтулов. Ние тях учихме миналата година, но мисля, че имаше и още в христоматията.
    Историята от 10 клас не си заслужава да я учиш, тя не е на България, а е свързана с политиката на целия свят в периода Първа световна война - 1990г . Невероятна боза е , тъпа и ненужна, много ме интересува коя година в коя държава коя партия е управлявала Сега в 11клас е по-интересна, поне за сега
    10 клас съм и това,което е написал/а silver_moon е напълно вярно..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си