.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Мега фен Аватара на Sisito941

За оценките и родителите ви :)

Ех,реших да ви питам как ви наказват когато имате двойка. Мен не ме наказват,но ме заплашват,че ще спрат интернета и някакви подобни заплахи..
    Ако темата е за раздел "У дома",преместете я..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Мега фен Аватара на L0ST
    Минал съм периода на наказанията, даже вкъщи рядко казвам кви оценки имам ако не ме разпитват.. Но така или иначе и по слаби когато имам нямам проблем с казването - учи повече, трябва да я оправиш.. ии в края винаги завършвам с отличен успех, т.е. успявам да си ги поправя...Тейче няма наказания, няма лишаване от интернет, храна, вода, дрехи, телефони ии т.н. ии караници няма.. сичко доволно
    Lexynnka

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    Мен никога не са ме наказвали, като има кажа, че имам двойка и те казват ми то си е за тебе постарай се малко повече и тва е-никви наказания! пък и те са имали двойки и ся като гледат кво уча и разбират що имам пък и аз си признавам, че ме мързи и казват, че на себе си го прая и са прави-защо да ме наказва? Какво ще променят?

Никога не са ме наказвали за оценки, а съм имал доста всяка година поне една 2ка, просто нашите казваха "То си е за теб, ние сме се изучили, ти ако искаш, стой си прост" и мамка му винаги се мотивирах от това, не знам защо.

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Заканвали са се да правят нещо, но никога не са за оценки, защото обикновенно са ми добри, а ако има лоша нищо не казват само, че трябва повече да уча, а аз си го правя.
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    София
    Заканвали са се в 7 клас да ми спрат нета,така викат и като имам 2ки-ефект никакъв ,поне засега,но мисля,че скоро ако продължавам така може да има

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ох,колко двойки съм имала.Спомням си,как ме беше страх от баща ми,да не ми се кара,заради двойките.Много беше гадно,че на контролните искаха подпис от родител.Контролните,на които имах двойки,ги криех от баща ми.Когато го нямаше,ги давах на майка ми да ги подписва.С бележника беше по същия начин.Едва след няколко дни баща ми разбираше за двойките и като питаше,защо не съм му казала,отговарях,че съм забравила. Спомени,спомени....

Никога не са ми се карали за оценки. Казват ми само да уча и да се старая повече, защото си е за мене.

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба

Re: За оценките и родителите ви :)

минах аз периода с опасенията от забрани и наказания.. от 8ми клас избутвам за 5,50 и една 2ка никога не би застрашила възможностите ми баща ми ми преподаваше и имах 4 при него... шанс?

Ами не знам-2ка и 3ка още не съм имал

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Кви наказания,кви 5 лева?Оценки казвам и пиша в бележника само като става въпрос за 6,5,4.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    Заплашват ме, че ще спрат да ми плащат танците и следователно няма да мога да ходя
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

anonymous708973
    Guest
    Вие редовно ли имате двойки?

Аз съм имала два пъти - единият път по математика, 7 клас, втори срок, първа оценка. Беше материал, който не разбирах и имах час за специален урок следващия ден (ходила съм точно 8 пъти), обаче ме изпита преди урока и ... Майка ми беше супер притеснена, щото все пак 7 клас... и вика: Не знам какво ще правиш, обаче я оправяй, на всяка цена ти трябва 6 за годината...
    След двойката изкарах 13 поред шестици, 8 от които пълни Всъщност, 7 шестици оправят двойка, обаче даскалката не спря да ме изпитва, докато не се увери, че пея материала. Невероятна жена, тя ме научи на математика!

Вторият път - немски, 8 клас. Учила съм и преди, двойката беше от чист мързел да си науча урока и думите. Оправдах се с "лоша кондиция". После си я оправих. Майка ми беше върло възмутена.

Като цяло, ми мрънкат повече за 4-ки, отколкото за 2-ки.
    Лошото е, че от началото на годината оценките ми са малко кофти, но лека-полека се взимам в ръце Пък и стипендията е хубав стимул

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Като имам двойка... ми четат конско ама нито ме наказват нито заплахи просот се опитват да разберат кво не е наред за да имам двойка и като разберат се опитват да ми помогнат.
    ваУ рокс
    Grell

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Пък и стипендията е хубав стимул
    Не, не е , извинявай, но не можеш да наречеш 21 лева хубав стимул, верно, че ще се намери за какво да ги похаррчиш, ама в никакъв случай не са добър стимул...

аз по математика имам 4 двойки, 3 са написани в бележинка и казах че едната двойка е обаркана и излиза че са 2 двойки а те са 4 ама се със заплахи, щи спра нета, щи зема компа никав ефект

аз по математика от години съм на 2ки и 3ки по математика,така че...само едно разговорче да се стегна
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Рядко имам слаби оценки.
    Когато имам лоша оценка го казвам на майка ми спокойно, защото аз за себе си знам, че съм способна да си я оправя.
    Ама някой път и се разревавам, защото ми се е случвало да съм учила а да имам гадна оценка. Е тогава ми иде да се пръсна.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

В 8 клас съм и за сега слава богу съм нямала нито 1 двойка.

Голям фен Аватара на SiSi7yYy
    Град
    Стара Загора ;]]
    И аз нямам двойки, но у нас за всяка оценка ми се карат освен за шестица ... емм sorry ама не съм робот в крайна сметка .. като кажа на майка имам 5-ца или 4-ка и тя вика аз с слаби ученици не искам да разговарям

Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Рядко имам слаби оценки.
    Когато имам лоша оценка го казвам на майка ми спокойно, защото аз за себе си знам, че съм способна да си я оправя.
    Ама някой път и се разревавам, защото ми се е случвало да съм учила а да имам гадна оценка. Е тогава ми иде да се пръсна.
    Без реването

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Daveyjones
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Рядко имам слаби оценки.
    Без реването
    Е, добре де може би малко преувеличих, никога не съм ревала истински за оценка (може би в 3ти 4ти клас)
    Просто понякога ми става наистина гадно

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе когато бях 8-9 клас, дори и 10-ти... нашите все ми държаха сметка за оценките и все ме плашеха, че ще ми спрат нета или ще ми вземат телефона... по някой път даже се стигаше дотам да ми казват че няма да излизам и разни такива Никога не съм ги взимала на сериозно, но са стараех да си оправям лошите оценки заради мен самата
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    Пловдив
    На мен постоянно ми четат конско за това какви са ми оценките... Знам си го материала, просто кажат ли ми името и замръзвам езикът ми се заплита ... Тъпо е ама така се получава А по някои предмети ... просто или не ми вървят или учителите са ме разубедили да ги уча

Град
    Lap Of The Gods
    Не ме наказват О_О. Като за начало, не съм имал двойка от шести клас насам. Уча достатъчно за да си изкарвам прилични оценки, само това оставаше и да ме наказват.

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си