- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За оценките и родителите ви :)
Ех,реших да ви питам как ви наказват когато имате двойка. Мен не ме наказват,но ме заплашват,че ще спрат интернета и някакви подобни заплахи..
Ако темата е за раздел "У дома",преместете я..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Минал съм периода на наказанията, даже вкъщи рядко казвам кви оценки имам ако не ме разпитват.. Но така или иначе и по слаби когато имам нямам проблем с казването - учи повече, трябва да я оправиш.. ии в края винаги завършвам с отличен успех, т.е. успявам да си ги поправя...Тейче няма наказания, няма лишаване от интернет, храна, вода, дрехи, телефони ии т.н. ии караници няма.. сичко доволно
Lexynnka
Мен никога не са ме наказвали, като има кажа, че имам двойка и те казват ми то си е за тебе постарай се малко повече и тва е-никви наказания!пък и те са имали двойки и ся като гледат кво уча и разбират що имам пък и аз си признавам, че ме мързи и казват, че на себе си го прая и са прави-защо да ме наказва? Какво ще променят?
Никога не са ме наказвали за оценки, а съм имал доста всяка година поне една 2ка, просто нашите казваха "То си е за теб, ние сме се изучили, ти ако искаш, стой си прост" и мамка му винаги се мотивирах от това, не знам защо.
Заканвали са се да правят нещо, но никога не са за оценки, защото обикновенно са ми добри, а ако има лоша нищо не казват само, че трябва повече да уча, а аз си го правя.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Заканвали са се в 7 клас да ми спрат нета,така викат и като имам 2ки-ефект никакъв,поне засега,но мисля,че скоро ако продължавам така може да има
![]()
Ох,колко двойки съм имала.Спомням си,как ме беше страх от баща ми,да не ми се кара,заради двойките.Много беше гадно,че на контролните искаха подпис от родител.Контролните,на които имах двойки,ги криех от баща ми.Когато го нямаше,ги давах на майка ми да ги подписва.С бележника беше по същия начин.Едва след няколко дни баща ми разбираше за двойките и като питаше,защо не съм му казала,отговарях,че съм забравила.Спомени,спомени....
Никога не са ми се карали за оценки. Казват ми само да уча и да се старая повече, защото си е за мене.
минах аз периода с опасенията от забрани и наказания.. от 8ми клас избутвам за 5,50 и една 2ка никога не би застрашила възможностите мибаща ми ми преподаваше и имах 4 при него... шанс?
Кви наказания,кви 5 лева?Оценки казвам и пиша в бележника само като става въпрос за 6,5,4.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Заплашват ме, че ще спрат да ми плащат танците и следователно няма да мога да ходя![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Вие редовно ли имате двойки?
Аз съм имала два пъти - единият път по математика, 7 клас, втори срок, първа оценка. Беше материал, който не разбирах и имах час за специален урок следващия ден (ходила съм точно 8 пъти), обаче ме изпита преди урока и ... Майка ми беше супер притеснена, щото все пак 7 клас... и вика: Не знам какво ще правиш, обаче я оправяй, на всяка цена ти трябва 6 за годината...
След двойката изкарах 13 поред шестици, 8 от които пълниВсъщност, 7 шестици оправят двойка, обаче даскалката не спря да ме изпитва, докато не се увери, че пея материала. Невероятна жена, тя ме научи на математика!
Вторият път - немски, 8 клас. Учила съм и преди, двойката беше от чист мързел да си науча урока и думите. Оправдах се с "лоша кондиция". После си я оправих. Майка ми беше върло възмутена.
Като цяло, ми мрънкат повече за 4-ки, отколкото за 2-ки.
Лошото е, че от началото на годината оценките ми са малко кофти, но лека-полека се взимам в ръцеПък и стипендията е хубав стимул
![]()
Като имам двойка... ми четат конско ама нито ме наказват нито заплахи просот се опитват да разберат кво не е наред за да имам двойка и като разберат се опитват да ми помогнат.
ваУ рокс
Grell
Не, не еПървоначално написано от PinkPan7her
, извинявай, но не можеш да наречеш 21 лева хубав стимул, верно, че ще се намери за какво да ги похаррчиш, ама в никакъв случай не са добър стимул...
аз по математика имам 4 двойки, 3 са написани в бележинка и казах че едната двойка е обаркана и излиза че са 2 двойки а те са 4ама се със заплахи, щи спра нета, щи зема компа
никав ефект
![]()
аз по математика от години съм на 2ки и 3ки по математика,така че...само едно разговорче да се стегна![]()
Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
момиче
В 8 клас съм и за сега слава богу съм нямала нито 1 двойка.![]()
![]()
![]()
И аз нямам двойки, но у нас за всяка оценка ми се карат освен за шестица ... емм sorry ама не съм робот в крайна сметка .. като кажа на майка имам 5-ца или 4-ка и тя вика аз с слаби ученици не искам да разговарям
Без реванетоПървоначално написано от tItEufFf
![]()
Абе когато бях 8-9 клас, дори и 10-ти... нашите все ми държаха сметка за оценките и все ме плашеха, че ще ми спрат нета или ще ми вземат телефона... по някой път даже се стигаше дотам да ми казват че няма да излизам и разни такиваНикога не съм ги взимала на сериозно, но са стараех да си оправям лошите оценки заради мен самата
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не ме наказват О_О. Като за начало, не съм имал двойка от шести клас насам. Уча достатъчно за да си изкарвам прилични оценки, само това оставаше и да ме наказват.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.