.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50
    Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Емм двойки аз тази година нямам. Засега най-ниската оценка ми е 4 по география на входното...черна индия ми е . Даже още в същия ден след като правихме входното му заявих, че сигурно ще имам 3 ама някак си се оказа четири. Иначе баща ми понякога е доста строг, ама като му кажа предварително, а не я крия слабата оценка нямам проблеми.
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Ох каква тема
    оно аз не си знам оценките не па наште
    Сигурно зя последен път ми е пукало за оценки в 7клас....

Повече от фен Аватара на JZfan
    Град
    New York
    Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Абе когато бях 8-9 клас, дори и 10-ти... нашите все ми държаха сметка за оценките и все ме плашеха, че ще ми спрат нета или ще ми вземат телефона... по някой път даже се стигаше дотам да ми казват че няма да излизам и разни такива Никога не съм ги взимала на сериозно, но са стараех да си оправям лошите оценки заради мен самата

Град
    Plovdiv майна
    Мен ме заплашват от сорта на:
    Без компютър,скейтборда се унищожава,няма да излизаш докато не си я попражиш!!!Много гадно!!!

Град
    Pleven
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    И аз нямам двойки, но у нас за всяка оценка ми се карат освен за шестица ... емм sorry ама не съм робот в крайна сметка .. като кажа на майка имам 5-ца или 4-ка и тя вика аз с слаби ученици не искам да разговарям
    твойта майка и моята сигурно са приятелки Само ,че мене и за 5,50 ме овикват

Мен не ме наказват,но ме заплашват.

Ех,явно още има и ще продължава да има дечица,които не разбират,че трябва да учат за себе си...
    "How much worse can things get?" that's my motto...they always do get worse but I still use it... ^^

В 7 клас съм, никога не съм имала 2-ка.
    Тази година на входното по география имах 3. Обаче мамето не ми се скара. Така и така нищо няма да се промени със заплахи.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Супер фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от tItEufFf
    Рядко имам слаби оценки.
    Когато имам лоша оценка го казвам на майка ми спокойно, защото аз за себе си знам, че съм способна да си я оправя.
    Ама някой път и се разревавам, защото ми се е случвало да съм учила а да имам гадна оценка. Е тогава ми иде да се пръсна.
    При мен е същата работа! Аз ходя на допълнителен английски от 2ри клас и наскоро трябваше да учим за тест, но имахме домашно за същия ден! И като се стигна да ме изпитват на урока да го преразказвам - изведнъж всичко забравих, бяло поле, нищо!!! И като оплесках нещатаа... Същото стана и на тест, месец по-късно - в нас пеех всичко, а там, като зацепих... Накрая на часа се сетих за всичко и едвам смогнах да напиша за 5 минути 4 листа с упражнения, но се оттървах с 5ца и то - заради правописни! Стана по немски - изпитваха ни на думите, а аз бях трета подред! Бях ги научила като стихотворение ии... Като се почнаха едни болки в корема преди часа, мамка му, щях да се просна на земята и да закрещя "Защо в този ден, Боже!" И като ме изпитаха - 2ка! И тогава изплаках на госпожата "Боли ме корема, може ли да се прибера"! Оказа се много разпространен вирус и много тежко протичал! После се извиних на госпожата и си изкарах 6та, но сега като се сетя се смея на случката!
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Т'ва само някакъв родител с болни амбиции може да мрънка за оценки.. Вие заради родителите си ли учите?
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

anonymous546178
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от AniBG
    Ако не назубряше нещата наизуст, нямаше да ти е толкова тресене

Не са ме наказвали нито за оценки, нито за нещо друго. А и като се замисля 2ки съм нямала Всички оценки, които съм изкарала са си за мен и всичко научено си е за моя полза, не го правя за някой друг
    Your life's an open book,
    don't close it before it's done!

Нито ме наказват, нито нищо. Както казва баща ми : "Мен ме интересува да научиш нещо, а не оценките" Но и аз гледам да нямам много слаби оценки, защото после на мен ми е гадно.

Супер фен Аватара на ImmortalSportFreak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SiSi7yYy
    И аз нямам двойки, но у нас за всяка оценка ми се карат освен за шестица ... емм sorry ама не съм робот в крайна сметка .. като кажа на майка имам 5-ца или 4-ка и тя вика аз с слаби ученици не искам да разговарям

10 клас съм и съм имала 3 2йки до сега.Едната защото правихме контролно,а отсъствах преди това,съответно не се зачете;втората-казах някаква глупост, а на госпожата й беше криво и пишеше 2йки ;последната от мързел да си науча. Рядко имам ниски оценки. Винаги докладвам на нашите положението си в училище и ако закъсам те спокойно ме питат къде е проблема,кое от материала не разбирам.Няма заплахи,няма наказания. Те смятат че съм достатъчно съзнателна и ще си ги оправя. Не рева и не се тревожа за оценки.. важни са знанията.

"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
    Audrey Hepburn

Град
    София
    Като имам двойка... ми четат конско ама нито ме наказват нито заплахи просот се опитват да разберат кво не е наред за да имам двойка и като разберат се опитват да ми помогнат.

И аз съм така ето например тая седмица изкарах две 2-ки обаче бях предопредил майка ми и тя ми каза да гледам напред и да ги забравя

Азз много рядко получавам двойки,но не ме наказват а само ми четат конско щот аз няя да им дам да пипнат компа ми, та да нестава дума за тва да ми спират интернета

if you build a bridge to nowhere that nowhere becomes somewhere.

Повече от фен Аватара на qsiii
    Цитирай Първоначално написано от sasec
    Никога не са ми се карали за оценки. Казват ми само да уча и да се старая повече, защото си е за мене.
    same
    Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx

Няма караници, лишения, ограничения. Демокрация царува у дома, всичко става само с думи, а не с излишни караници и губене на нерви.

като гледам повечето тук трябва да ги наказват за да ги мотивират

Мен майка ми ми казва че си е за мен и ме кара всеки ден да и пея уроците =) Малко е досадно но съм и много благодарна защото ми помага много =) Ходя и на частни уроци ... А почти никога не ме наказват за 2 ка . Но всяка година имам една профилактична 2 ка по английски ... просто ходя на частни уроци и заспивам в часовете в който даскалката ми дрънка ''present continious tense'' ... Бате 7 клас съм може ли още тва да дрънка ...

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    при мен заплахи и забрани няма, ако ми трябват малко повечко пари за дрешки или нещо подобно няма да ми дадат

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

кой е казал, че трябва да знаят?

мен винаги са ме търсели я да подпиша бележник, я медицинска бел. ...всеки с талантите си.
    иначе вярно са казали в предните постове, че кой каквото прави, на себе си го прави. наще например никога не са ме закачали на тая тема, даже се шегуваме за 'таланта ми' и тва е щото може и да се офлянквам през повечето време, но когато трябва да се стегна - трябва и те ми имат доверие, че ще го направя.

Град
    Пловдuв
    Не ме наказват за 2-ки. Ако ме наказваха щях да съм наказана до 12 клас : ))

Супер фен Аватара на fuckme
    имала съм само една истинска двойка на знания - на класното по математика миналата година, поправих си я на тройка и майка ми не разбра. имала съм и по музика, защото не чух докъде сме, както и по немски заради същото. а май и по немски, защото не знаех някво стихче. иначе не ми се карат, но все пак аз самата не искам да изкарвам двойки.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    еми мойте се ядосват че ся седми клас нещоо.. съм много зле
    NoT VeRy SmArT bUt ReAdY fOr PaRtY

Mohamed
    Guest
    В петък получих двойка по физика. Нашите очакваха да имам поне 4. Как да им кажа, в предположение, че съм 7-ми клас, до сега да съм за 2 щом имам 3-4. Наскоро говорихме за бъдещето ми и то сериозно. Физиката не мога да я науча , а искам да стана Самолетен инженер, но съм чувал , че за инженер ми в някои случаи и физика. Много е трудно, особено като си на ръба и искаш да се захванеш. Направо ужасно се чувствам. Ужасно е, много искам да съм по-добър.
    На входното по физика получих 2-ка . Утре имам физика, . Найстина не знам какво да правя. Да знам, "захващай се да учиш" трудно е. Не искам да разочаровам, нашите по този предмет. Уж , научавам, но само ако се стегна, имам ужасно тъпи грешки, иначе като отначало на тази учебна година бях страхотно! Цялата теория я знам, но стигнахме до задачите и съм като кухо дърво!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си