- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ниско момче? (тема за момичета)
Ето един въпрос ,който много исках да задам. Значи извинявам се ,със сигурност има подобна тема ,но искам да получа отговор а не да търся старите теми... Конкретно към въпроса, момичета харесвате ли ниските момчета ? И изобщо имате ли предпочитания/задръжки към физическите данни на едно момче? Говоря за ръстаАз съм се отчаял ,ниско момче съм и имам чувстовото че никое момиче не би ме харесало въпреки че не съм някой грозник... въобще сложна работа ;(..
само ако е по-ниска от теб, брат.
По-ниска от мене трябва да е да... но можеби и по нисичките момичета не харесват едно ниско момче? Или просто не се респектират ниски момчета?![]()
Просто трябва да си по-висок от момичето. Вичко е до невербални внушения.
Пък и много високите момчета нямат работа с некви тапички.
Емии.. лично мен много много не ме интересува ръста на момчето.. Да не говорим, че Тойе мааааалко по-нисък от мен .. Така че не се притеснявай, за всеки влак си има пътници .. Не всички са за външния вид
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
----------------------------------------------
http://www.facebook.com/Zwezdiichka)
Така е ама хубавите момичета подбират повече.
Освен това забравих да кажа, че ръста се променя при момчетата доста грандиозно.
Не знам на колко години си, но на 16 аз бях 162, а сега (21) съм 188
Е мерсиПървоначално написано от w0sh
Не бе базикам се .. А иначе не е толкова задължително всичките хубави да подбират .. Хубави момичета - бол и всяка с вкуса си.
![]()
Why do we close our eyes when we pray? When we cry? When we dream? Or when we kiss? Because we know that the most beautiful things in life are not seen, but felt by heart. ♥
Значи имаш височки родители предполагам иначе не виждам как ще стигнеш този ръст - смисъл 188 см си е много.. ти си висок.. също така съм съгласен с написаното от теб че хубавите момичета подбират повече - точно това се опитвах да кажа ...Първоначално написано от w0sh
Абе глупости .. Според мене просто ще трябва да почакаш малко за някое момиче, което наистина си струва .. Което няма да те преценява по ръста или каквото и да било друго физическо качество. Хубавите момичета подбирали много - не знам защо момчетата си правите такива изводи, обаче не е съвсем така .. Има и доста хубави момичета, които си падат по ниски момчета (имам такива приятелки)![]()
Аз бих ходила с ниско момче, само ако е по-високо от мен и го харесвам разбира се. И от моето даскало има ниски момчета но са с хубав фейс. Лично аз не бих ходила с момче по-ниско от мен.![]()
Така ли?Първоначално написано от w0sh
Авторе, ниските хора не са по-малко хора от останалите, спокойно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не бих ходила с момче, което е по-ниско от мен.
Искам като сложа едно 7-8 см токче, да съм колкото него, а не с 2 глави над... И спрете да го изкарвате така, все едно свестните момичета не гледат външния вид.
Момче съм, но ще отговоря.
Така всеки си харесва различно и теб ще те хареса някоя висока мадама въпрос на време е не се отчайвай да ти кажа на визиката мисля, че сега повечето държат да я има , но ако си печен и без нея се минава и симпатичен разбира се не е толкова важна тя, но ако ти създава проблеми започни да ходиш на фитнес все пак не знам колко си нисък.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Не бих ходила с по-нисък от мен.Според мен момчето трябва да е по-високо,иначе изглежда смешено.Аз съм висока 162, а гаджето ми е 182.Виждала съм обаче и двойки,в които момчето е по-ниско.Ако човек е наистина влюбен,ръста не е проблем![]()
Y soy, una chica enamorada de tus caricias ♪
фитнеса няма да ти помогне точно обратното ако сега тръгнеш на фитнес ръстежа ти ще спре или просто ще намалее почни да спортуваш ханбал , волейбол или баскетбол.Познавам едно момче което беше ниско и дебело и започна да спортува ханбал и тенера му каза секи ден да виси на някакъв лост или нещу такова за 30 минути ама с почивки нали и сега е слаб е не много смисал нормално и адски много се издължи може и да помогне може и да не нз ама няма нищу лошо да опиташ.![]()
Честно казано и аз не бих ходила с по-ниско момче. Въпрос на вкус е. Както PinkPan7her каза: хубаво е като обуя високи обувки и да не съм по-висока от него.
Между другото, чувала съм да казват, че момчетата с ръст 180 са ниски. Пълни глупости, ако питате мен.
Така че не се отчайвай.![]()
Той вече е нисък, а с фитнеса ще придобие форма.Първоначално написано от desi7yyy
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
На първо място идва това дали си допадаме по характер и ако е така, дори той да е с някой друг сантиметър по-нисък, няма да се откажа от него заради това. А и аз с моите 177см. не се очудвам, че обикновено момчетата са най-много колкото мен.
Аз съм 1.80 и не мога да си се представя с по-нисък от мен. Харесвала съм по-ниски, но в тези случаи именно ръста е изигравал тази лоша шега. Едно е все пак да е по-нисък с 4-5см. друго е да ти е до рамото.
В момента съм с момче, което е с глава и нещо над мен. Не се оплаквам!
И спря да се върти за миг земята..
А всъщност колко си висок ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
1.70 ~... :/ Не одобрявам ръста си тъй като повечето момичета които виждам/познавам са колкото мене и по високи.. а относно предишните коментари за фитнеса... същност от бая време се занимавам със спорт тук немога да се оплача компенсирал съм поне малко.. но все пак си оставам с комплекса за височината..Първоначално написано от SmilezZz
ам 1.70 да не си мн нисък бе хахах аз кат четях си викам тоз да не е 1.60 че са оплаква , е на колко години си ?
Много обичам да пия !!! Слушам предимно Турбо фолк !!!
Аз съм на 17 и съм 1.67 и ми е през оная работа споко,както казаха по-горе дръж се готино и спокойно и всичко ще си дойде на мястото![]()
Това не е никак ниско та ти си с 15 см по-висок от мен. Аз съм момиче и не е такъв проблем да съм толкова ниска, но почти всичките ми приятелки са с 5 до 20 см по-високи от мен и когато вървя до тях изглеждам като джуджеПървоначално написано от justsomeone
![]()
Сега по темата, ако някое момиче те харесва наистина няма да я спре това че си 1.70, а не 1.85.Наистина е малко смешно момичето да е по-високо,но има и такива двойки спокойно.Няма проблем да е и колкото теб. Аз винаги съм си мислила, че никое високо момче няма да се хване с мен, защото ще се умори от навеждане![]()
Всички ли живеете в света на приказките и романтизма...
Естетвено,че е възможно (дори джуджетата си намират високи приятелки на запад). Но ръстът е показател за добър генетичен материал и привлича повече.
Тоя форум се пълни с пепеляшки и понита с всяка изминала година.