.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: Потене

Потене

Здравейте. Имам много ама много отвратителен проблем.. много се потя.Дори и да не ми е топло винаги имам неприятни кръгове под мишниците.И мерише лошо.Четох някъде след къпане да се мажа с сода.. вие какво мислите.. ?
    Could I have this kiss foreva`?

Содата само предотвратява миризмата,но не ии петнатаа ... поне аз така знам.. със сода съм се опитвала .. обаче бях доста нередовна и не видях ефект Най-доброто решение е от аптеката,казва се Odorex Deo специално за подмишници и длани,има и такъв за крака. Доста добър продукт,аз ИМАХ същия проблем като теб ... но благодарение на Odorex всичките ми проблеми с потта си отидоха,сега трябва да се мажа веднъж на около седмица и всичко е ОК!!!

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    И при мен една френд има същия проблем, но нищо не и помага и просто не си сваля суичера! ;x

Може ли да ми кажеш още за този Odorex? Цена, след колко време забеляза промяна, на какво мирише и тн

Цитирай Първоначално написано от MegiBoOm
    И при мен една френд има същия проблем, но нищо не и помага и просто не си сваля суичера! ;x
    хаха и аз съм така

Дезедорант с талк...

уфф и аз съм така обаче по големия проблем е че Одорекса не ми помага а потта мерише гадно.... кажете нещо с което да я педотвратя

Повече от фен Аватара на ggb
    FA RICE DRY THE BEST
    at least it was before i fucked everything up

Мега фен Аватара на hotxxmess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    http://www.biotrade-bg.com/index.php?p=8&l=1&c=2&id=5
    +

Re: Потене

Цитирай Първоначално написано от lolssie
    Здравейте. Имам много ама много отвратителен проблем.. много се потя.Дори и да не ми е топло винаги имам неприятни кръгове под мишниците.И мерише лошо.Четох някъде след къпане да се мажа с сода.. вие какво мислите.. ?
    Аз съм абсолютно същата.. използвам http://i54.tinypic.com/148eu8h.jpg като се изпотя не мирише на пот ,а на нещо като парфюм
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

anonymous708973
    Guest
    ^Рол-он-а ли ползваш или стика?

Момичета, кой от трите варианта предпочитате и защо?

Супер фен Аватара на kindergarden
    Аз използвах стика и да наистина доста помага,ама май ще го сменя с рол он вече.Оставяше бели петна по дрехите.Не съм сигурна,че рол онът няма да оставя,но ще опитам

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    ^Рол-он-а ли ползваш или стика?
    Стик..
    The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    Аз използвах стика и да наистина доста помага,ама май ще го сменя с рол он вече.Оставяше бели петна по дрехите.Не съм сигурна,че рол онът няма да оставя,но ще опитам
    Рон - онът не оставя петна,аз го имам
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Град
    София
    Rexona

Мега фен Аватара на ameli
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Rexona
    Съгласна, много свежи аромати. Преди бях със синия, сега съм с розовия.. в началото имаше забележима промяна - няма потене, кръгове, нищо. Не сега пак почнаха да се появяват. Поне не мирише
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Ами при мен содата имаше ефект... а специално за тези на гарниер където са 48 часа съм много недоволна ... вообще никъф ефект и после нито миризма нито нищо маха ... (така беше при мен) а сега използвам един рол он на ейвън колкото след тренировки да се '' ароматизирам '' иначе против миризмата използвам сода (2 пъти на ден =)

Град
    Горноо Нанадолнищее.. (:
    имам подобен проблем. Не мирише, но ме дразни факта, че петното го има. Миналата година беше по-обилно, сега е малко по-малко. Каквото и да използвам, изпотяването го има, миризма няма, защото поддържам перфектна хигиена. Някакви съвети на изстрадали???
    ~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    Одорекс,ОПРЕДЕЛЕНО..

тук в моя град,е 12 лв .

Но е безкрайно ефикасен,поне за мен.

Мега фен Аватара на slynchoo
    Град
    Yambol
    Аз съм доло-горе доволна от Рексона,но казвам доло-горе...
    мисля да я пробвам Дав или Нивеа..но определено вече ще пробвам с рол-они,че тези стикове....
    And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..

Няма нищо общо с хигиена.. как да ти кажа, че се къпя 3 пъти на ден.. и пак е същото

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си