Здравейте. Имам много ама много отвратителен проблем.. много се потя.Дори и да не ми е топло винаги имам неприятни кръгове под мишниците.И мерише лошо.Четох някъде след къпане да се мажа с сода.. вие какво мислите.. ?![]()
Could I have this kiss foreva`?
Содата само предотвратява миризмата,но не ии петнатаа ... поне аз така знам.. със сода съм се опитвала .. обаче бях доста нередовна и не видях ефектНай-доброто решение е от аптеката,казва се Odorex Deo специално за подмишници и длани,има и такъв за крака. Доста добър продукт,аз ИМАХ същия проблем като теб ... но благодарение на Odorex всичките ми проблеми с потта си отидоха,сега трябва да се мажа веднъж на около седмица и всичко е ОК!!!
![]()
И при мен една френд има същия проблем, но нищо не и помага и просто не си сваля суичера! ;x
Може ли да ми кажеш още за този Odorex? Цена, след колко време забеляза промяна, на какво мирише и тн
хаха и аз съм такаПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
![]()
уфф и аз съм така обаче по големия проблем е че Одорекса не ми помага![]()
![]()
![]()
а потта мерише гадно.... кажете нещо с което да я педотвратя
![]()
![]()
![]()
FA RICE DRY THE BEST
at least it was before i fucked everything up
+Първоначално написано от kindergarden
Аз съм абсолютно същата.. използвам http://i54.tinypic.com/148eu8h.jpg като се изпотя не мирише на пот ,а на нещо като парфюмПървоначално написано от lolssie
![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
^Рол-он-а ли ползваш или стика?
Момичета, кой от трите варианта предпочитате и защо?
Аз използвах стика и да наистина доста помага,ама май ще го сменя с рол он вече.Оставяше бели петна по дрехите.Не съм сигурна,че рол онът няма да оставя,но ще опитам![]()
Стик..Първоначално написано от PinkPan7her
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Рон - онът не оставя петна,аз го имамПървоначално написано от kindergarden
![]()
Научих, че за секунда можеш да
извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
Научих, че зрелостта много повече зависи
от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.
Съгласна, много свежи аромати. Преди бях със синия, сега съм с розовия.. в началото имаше забележима промяна - няма потене, кръгове, нищо. Не сега пак почнаха да се появяват. Поне не миришеПървоначално написано от Greennight
![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Ами при мен содата имаше ефект... а специално за тези на гарниер където са 48 часа съм много недоволна ... вообще никъф ефект и после нито миризма нито нищо маха ... (така беше при мен) а сега използвам един рол он на ейвън колкото след тренировки да се '' ароматизирам '' иначе против миризмата използвам сода (2 пъти на ден =)
имам подобен проблем. Не мирише, но ме дразни факта, че петното го има. Миналата година беше по-обилно, сега е малко по-малко. Каквото и да използвам, изпотяването го има, миризма няма, защото поддържам перфектна хигиена. Някакви съвети на изстрадали???
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Одорекс,ОПРЕДЕЛЕНО..
тук в моя град,е 12 лв .
Но е безкрайно ефикасен,поне за мен.
Аз съм доло-горе доволна от Рексона,но казвам доло-горе...
мисля да я пробвам Дав или Нивеа..но определено вече ще пробвам с рол-они,че тези стикове....
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Няма нищо общо с хигиена.. как да ти кажа, че се къпя 3 пъти на ден.. и пак е същото![]()