- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- малки по размер преси
Здравейте! Какво мислите за тези съвсем малки по-размер преси?!
http://www.technocenterbg.com/images/IMETEC%20MF180.jpg
Според вас изправят ли добре? Нормалната преса ли е за предпочитане или такава малка? Е, да тези малките са много удобни за из път, защото могат да се пъхнат навсякъде в малкия куфар, на пример. Но от страна на качество? Питам защото аз не съм запозната с тях! Моля ви за отговор! Благодаря предварително!![]()
![]()
![]()
Според мен са удачен вариант само за изправяне на бретон или много къса коса.. или за да си доизправиш някое кичурче, но е абсурд да изправяш дълга коса с такова нещо![]()
+1Първоначално написано от Bunbl3be3
![]()
И моята е даже същата, която си показала и си изправям дългата коса без проблем.
Щом можеш да побереш малка преса и голяма ще можеш... пресата не е като сешоар например така че...Първоначално написано от SWT
А пък да не те нападам, но косата ти както е в момента изправена излежда супер много изтощена и "пършева". Предполагам че косата ти не е чак толкова къдрева така че ако се изправиш с нормална преса ще ти седи сякаш е естествено права...
Ако пресата е качествена няма значение размерът. Единствената разлика е, че се борави с по-малки кичури и става малко по-бавно.
Моята е супер малка
Дълга е 15см, широка по-малко от 2см. Загрява за 10сек. Косата ми е дълга и много къдрава и за цялостно изправяне ми трябва около час. Като с обикновена по размери преса пак отива горе-долу същото време +/- 10мин.
Но по-важно е качеството на пресата от размера й.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
моята е супер тънка и удобна. не се изцепвайте, че не става. Напротив-и накъдряне, и изправяне, всичко е ок.
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Мини пресички.Сладурски са.
Аз наскоро си взех такава от Кауфланд..
Доволна съм,но наистина са най-удобни
за изправяне на бретон..Може и на цяла коса,но
трябва доста време да го правиш,кичур по кичур..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
на същото мнение съм ..Първоначално написано от MegiBoOm
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3