.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Малък проблем ..

Не съм сигурна дали повечето от вас ще обърнат на темата ми , но все пак имам надежда ..
    Здравейте .. просто не знам как да започна затова ще карам направо .. има ли нещо лошо в това , че съм лесбийка .. тоест не съм сигурна дали е така .. на 15 съм излизала съм и със момчета имала съм връзки .. , но наскоро се появи едно момиче което самият стил и е мъжки .. запознахме се и започнахме все по-често да се виждаме .. целувки ала бала .. споделих с една приятелка тя ми каза , че няма нищо лошо в това.. да , но не знам просто какво да направя.. да продължавам ли да се виждам с нея или да прекратя отношенията ни .. много съм объркана някакви съвети ако може да ми дадете..знам , че те няма да променят живота ми , но може би малко ще ми помогнат ..

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    O божееее...
    В какъв смисъл 'виждаме се'?
    Имаш ли чувства към това момиче,или не?
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Да имам чувства към нея..

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    прави каквото ти се иска стига да не забременееш или да хванеш някаква венерическа болест. другото си е до тебе. кефът си е твой и НИКОЙ не може да ти казва какво да харесваш.

все пак бих ти препоръчал да експериментираш за да се изясниш със себе си че май ти трябва... и после да пуснеш снимки във форума, толкоз.

Прав си .. , а снимки съм пускала просто съм с нова регистрация защото малко се срамувам да пусна такава тема с моята рег.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Щом имаш чувства? Какво ти пречи?
    Трагедията е пълна...

Проблема е там , че не съм сигурна в тези чувства .. постоянно мисля за нея .. понякога мисля как да спра да се виждам с нея друг път колко много искам да я видя .. може би с времето ще разбера какво искам ..

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Ми ние как да разберем какво чувстваш? Ако я харесваш не си прекьсвай врьзката... може пьк да е моментно. Помисли си или изчакай да видиш как ще се развият нещата.
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на azida
    Eмм ти сама трябва да решиш какви са ти чувствата към нея и има ли смисъл да се виждаш с нея и най-важното - искаш ли да се виждаш с нея...

Тая тема не трябва ли да е в секцията Любов?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Ами не знам .. ако е за там се извинявам .. нека да я преместят

аз ся ще кажа на вашите че си лизбийка

Темата не е направена за подигравки и шеги

Абе, не ми пречи, но там ще получиш повече, и евентуално, по-циливизовани отговори.

Иначе, това че някой е гей/лесбийка не го вземам насериозно в повечето случаи, ако не казано от някой под 20 години. Просто на тази възраст която си ти, хората са толкова... неопределени.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Всеки оже да бъде какъвто пожелае. Аз лично не смятам, че има нещо лошо.Ако така се чувстваш добре продължавай си.

Благодаря ви за съветите .. OldSchoolRebel от една страна си прав [ Иначе, това че някой е гей/лесбийка не го вземам насериозно в повечето случаи, ако не казано от някой под 20 години. Просто на тази възраст която си ти, хората са толкова... неопределени.- говоря за това ]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си