.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Град
    Varna

"Просто приятели"

Не мислех, че някога ще напиша тема тук... Явно дойде и моя ред.
    Просто искам да споделя и ще се радвам да получа някакъв съвет.
    Има едно момиче...момиче, което промени цялата ми представа за всичко.
    Преди да се запозная с нея за мен всички момичета бяха или тъпи, или к*рви
    или тъпи К*рви... Звучи доста клиширано, но тя не е такава, а пълна противоположност.
    Запознахме се преди месец и половина...първоначално беше просто едно момиче...
    Излизахме няколко пъти докато не започна да ми допада. После разбрах от нейна
    приятелка, че и тя ме харесва...Вече мина доста време и реших да и кажа, че
    я харесвам. Казах и го, но тя нищо не ми каза... (преди да и го кажа нейната
    приятелка ми каза, че чакала "да и предложа"...) това стана миналата седмица
    два дни след това започна да ме отбягва да ме лъже по доста плосък начин и го разбирах..
    През тази седмица се чувставх адски гадно...не спирах да мисля за нея...
    Реши следващия път, когато я видя да и кажа отново колко много я харесвам и този път
    да я питам дали и тя изпитва нещо към мен... тя постоянно отказваше да се видим
    дори един път на улицата ме подмина(после каза че не ме е видяла)...Питах я да се видим
    само за минута да и кажа нещо, но тя все измисляше тъпи оправдания...
    Днес казах на приятелката и да я пита какво мисли за мен и ако иска да спра да я търся
    просто да ми го каже директно...
    Настоявах днес да си видим... и накрая ми писа в скайп, че съм и станал добър приятел, но
    нищо повече и и е станало много кофти заради това че съм и казал че я харесвам и затова ме
    отбягвала...
    Приех да и остана "просто приятел"..., но осъзнах, че това е невъзможно на този етап...
    От една страна искам да я имам като приятелка, но от друга немога да я приемам като
    "просто приятелка".
    Незнам какво да правя...просто незнам...
    Ако можете дайте някакъв съвет как да се опитам да си я върна, ако може така да се изразя.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Няма как.

Минеш на брега на приятелите само Харон може да те върне обратно.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Виж колкото и да те съветваме истината е една ако е променила живота ти по някакъв начин и е останала в сърцето ти никога няма да има "само приятели" винаги има чувства може би при следващо гадже и нещо по-сериозно ще отшуми това нещо но ще го има Не знам дали въобще мога да ти дам някакъв съвет но това е и аз съм го изпитвал това нещо общо взето си ги тая чувствата в себе си и се правя че сме "само приятели".

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от w0sh
    Няма как.

Това принципно го знам... но не искам да го приема

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от ivansss
    Няма как.

Това принципно го знам... но не искам да го приема
    Ами и аз не мога да приема,че след 20 години българите ще сме малцинство, но това не променя фактите.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

И аз съм в същото положение. Отвратително се чувствам, но нищо не мога да направя. От половин година я харесвам, но поради различни причини неможех да и предложа. Изведнъж преди няколко седмици коренно и се промени отношението към мен. Затова реших бавно да се отдръпна от нея колкото и трудно да ми е. Немога да понеса да я гледам с някой друг. По добре и ти направи така. Веднъж каже ли че те има само за приятел много трудно се постига нещо повече.

И аз съм в това положение с тази разлика,че аз съм момиче.Не мисля,че има какво да се направи.Не можеш да заставиш човек да чувства нещо.Явно приятелката на момичето се е объркала,тя те приема просто като приятел.Доста е трудно да останеш приятел и да подтискаш чувствата си.Аз се опитах и не успях,затова спрях всякакви контакти с момчето,поне временно,докато успея да се примиря,пък след време ще опитам да сме приятели..

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Аз съм била от другата страна, на мястото на момичето и знам колко е гадно (и все пак зависи от човека). не всеки е способен да остане с някой просто приятел щом има чувства към него. Аз бих те посъветвала да си помислиш добре дали ще се справис тази задача, в един момент тя ще излиза с други момчета, дори и гадже може да има и ти ще си до нея но просто като приятел боли, може да те боли но може и да го преживееш леко. Изборът е само твой .. Успех
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Сигурно е много гадно и болезнено за теб, но всички сме били в подобни ситуации, затова е по-добре да извлечеш поуките:

1. Никога не разчитай на "приятели" и "приятелки" да ти дават информация "от кухнята"

2. Винаги действай, когато прецениш, че искаш ТИ - не си търси извинения и оправдания да го отложиш за утре, другата седмица или "рожденния й ден другия месец, когато ще й направиш супер подарък и бла-бла"/
    В подобен род взаимоотношения тайминга е много важен, а понякога е по-добре леко да избързаш, но да видиш накъде отиват нещата и да не си губиш времето, нервите и да затъваш все повече.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как мразя израза "просто приятели"....
    За съжаление,не можеш нищо повече да направиш,освен да се надяваш на чудо.А това не е препоръчително.Защото знам колко много боли от празните надежди.

Всичко е въпрос на гледна точка. И мен ме е рязало момиче и съм страдал и причината да страдам си беше моят филм, моите СЛАБОСТИ!!

Преодоляваш тях, преодоляваш страданието За да те иска само за прител значи има причина и обикновенно тя е че няма привличане към теб.. Ти би ли ходил с приятелка, с която много споделяш , но е грозничка и не изпитваш грам привличане ?! НЕ нали ! Ooох а пък тя така те "обича" хаха ;p За да те иска само за приятел най-вероятно не вижда в теб това момче от което тя има нужда Съветвам те да промениш отношението си към нея и сам ще видиш как всичко се променя

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: "Просто приятели"

Настоявах днес да си видим... и накрая ми писа в скайп, че съм и станал добър приятел
    До тук си омбре - надежда няма знам че не искаш да прочетеш точно това но .... сорка

Град
    Varna
    Реших да се отдръпна и тя да прави каквото иска няма да и досаждам, ако тя реши да ме потърси и тва е.

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Реших да се отдръпна и тя да прави каквото иска няма да и досаждам, ако тя реши да ме потърси и тва е.
    Много правилно а ако междувременно си потърсиш и гадже - направо 6+

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    Много правилно а ако междувременно си потърсиш и гадже - направо 6+
    Стига някоя да ми хване окото .. все още ми е кофти, но .. хД

Свестните хора са точни хора.
    Точните хора са тези, които не шикалкавят и не пускат въдички, ами са категорични, точни и коректни - не си играят на игрички тип "Не те виждам в момента", "Не мога да изляза днес, ама и утре не мога, че и вдругиден", "Не знам кво чуФствам" и т.н.
    Приятелката ти не е точна.
    =>
    Приятелката ти не е свестна.

Казвам ти го, защото не си загубил кой знае колко според мен, след като ти е правила такива лигави номера.
    И следващият път забрави да си признаваш толкова бързо чувствата, както и да разговаряш с приятелки - те винаги клюкарят, а момичетата имат един гаден навик да изпитват безразличие и безинтерес към момчета, които прекалено бързо са им "паднали в скута" - а ти бързичко си се издал, че я харесваш.
    Разбери, момичетата искат да има интрига и игра - да не са сигурни дали ги искаш, за да се мотивират.

Проиграл си си картите, но не мисля че толкова си струва и за един човек, който го е страх да си каже от самото начало какви са му чувствата, а се крие като мишок.
    Пълни лиготии...

А това за "приятелите" - no comment - на това му се вика "деликатно" срязване на човек, на когото не му пука за теб - иначе нямаше да се крие от теб и да те избягва..

**и я..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

разбирам те, бях така...само дето не му казах...

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Свестните хора са точни хора.
    Точните хора са тези, които не шикалкавят и не пускат въдички, ами са категорични, точни и коректни - не си играят на игрички тип "Не те виждам в момента", "Не мога да изляза днес, ама и утре не мога, че и вдругиден", "Не знам кво чуФствам" и т.н.
    Приятелката ти не е точна.
    =>
    Приятелката ти не е свестна.

Казвам ти го, защото не си загубил кой знае колко според мен, след като ти е правила такива лигави номера.
    И следващият път забрави да си признаваш толкова бързо чувствата, както и да разговаряш с приятелки - те винаги клюкарят, а момичетата имат един гаден навик да изпитват безразличие и безинтерес към момчета, които прекалено бързо са им "паднали в скута" - а ти бързичко си се издал, че я харесваш.
    Разбери, момичетата искат да има интрига и игра - да не са сигурни дали ги искаш, за да се мотивират.

Проиграл си си картите, но не мисля че толкова си струва и за един човек, който го е страх да си каже от самото начало какви са му чувствата, а се крие като мишок.
    Пълни лиготии...

А това за "приятелите" - no comment - на това му се вика "деликатно" срязване на човек, на когото не му пука за теб - иначе нямаше да се крие от теб и да те избягва..

**и я..
    Това наистина ме накара да се замисля и може би си доста прав !

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Няма как.

Не е вярно.

Няма как.

Жалко но правилно
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си