Цитирай Първоначално написано от jghgh
Свестните хора са точни хора.
Точните хора са тези, които не шикалкавят и не пускат въдички, ами са категорични, точни и коректни - не си играят на игрички тип "Не те виждам в момента", "Не мога да изляза днес, ама и утре не мога, че и вдругиден", "Не знам кво чуФствам" и т.н.
Приятелката ти не е точна.
=>
Приятелката ти не е свестна.

Казвам ти го, защото не си загубил кой знае колко според мен, след като ти е правила такива лигави номера.
И следващият път забрави да си признаваш толкова бързо чувствата, както и да разговаряш с приятелки - те винаги клюкарят, а момичетата имат един гаден навик да изпитват безразличие и безинтерес към момчета, които прекалено бързо са им "паднали в скута" - а ти бързичко си се издал, че я харесваш.
Разбери, момичетата искат да има интрига и игра - да не са сигурни дали ги искаш, за да се мотивират.

Проиграл си си картите, но не мисля че толкова си струва и за един човек, който го е страх да си каже от самото начало какви са му чувствата, а се крие като мишок.
Пълни лиготии...

А това за "приятелите" - no comment - на това му се вика "деликатно" срязване на човек, на когото не му пука за теб - иначе нямаше да се крие от теб и да те избягва..

**и я..
Това наистина ме накара да се замисля и може би си доста прав !