.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

не знам какво да правя..

ходя с едно момче от половин година.. ии всичко беше наредд до преди една седмица, когато откри снимка на един мой бивш в чантата ми.. не знаех какво прави там ноо няма значение.. тойй това го преглътна.. ноо онзи денн разбра чее съм била на един купон за който той не знаеше.. била съм сигурно заа 15 мин.. както и да е.. ии от тогаваа се държи тъпо.. преди ми казваше че съм най-красива.. аа сега пише коментари на някакви момичетаа.. казва ми за тоя за оная че била хубава.. ии много се дразня.. защото силата на връзката ни е в него.. аа ми се иска пак да е същия.. как да му покажа, че не съм случайнаа ии че всеки прави грешки.. как, какво да направя за да спре да ме дразни с разни такива неща какво да му кажа..

Голям фен Аватара на BlindedAngel
    Град
    Варна
    Сама си си виновна като спестяваш информация така.Сега ще търпиш.Ако трябва да съм честен колкото и да обичам аверката си, ако видя снимка на бившия в чантата, портмонето й такъв скандал ще й вдигна...А относно това че си била на този купон макар и за 15 мин предполагам ако му беше казала нямаше да се държи тъпо, но така си му дала повод за съмнение.Поведението му е нормално.Свикни с мисълта че скоро няма да сте заедно
    "По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев

. веднъж разруши ли се доверието , просто ..

Град
    София
    АКО те обича, ще е с теб и нещата ще са ОК! Не е трябвало да го лъжеш, да си знаеш за напред. Не му се сърди, че ти говори за други момичета, прави го нарочно за да те дразни и да види дали ще го ревнуваш и дали ти пука! Бори се за него и не го лъжи, покажи му, че е важен и специялен за теб. Ако е било писано ще сте си заедно. Успех и дано всичко се оправи!!!!!

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Нищо не можеш да кажеш, защото вече си нарушила доверието му...
    Доверието се възвръща, ако има любов и смисъл!!!

Цитирай Първоначално написано от derbyyy
    как да му покажа, че не съм случайнаа ии че всеки прави грешки.. как, какво да направя за да спре да ме дразни с разни такива неща какво да му кажа..
    Кажи му го! И му го докажи най-вече! Бъди откровенна!!!
    "Тя спря погледа си на НЕГО, а в очите и Лумнаха Клади..."

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не се е издразнил толкова от това,че си била на някакъв си купон,колкото от факта,че не си му казала.Нищо не ти е коствало да бъдеш искрена с него.Както и да е.Сбъркала си,но да знаеш,че сега ще му е трудно да ти вярва отново.Сигурно си мисли:"щом е скрила за купона,какво ли още може да крие?"

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: не знам какво да правя..

ходя с едно момче от половин година.. ии всичко беше наредд до преди една седмица, когато откри снимка на един мой бивш в чантата ми.. не знаех какво прави там ноо няма значение.. тойй това го преглътна.. ноо онзи денн разбра чее съм била на един купон за който той не знаеше.. била съм сигурно заа 15 мин.. както и да е.. ии от тогаваа се държи тъпо.. преди ми казваше че съм най-красива.. аа сега пише коментари на някакви момичетаа.. казва ми за тоя за оная че била хубава.. ии много се дразня.. защото силата на връзката ни е в него.. аа ми се иска пак да е същия.. как да му покажа, че не съм случайнаа ии че всеки прави грешки.. как, какво да направя за да спре да ме дразни с разни такива неща какво да му кажа..
    С две думи - 'кой ми сра в гащите че ми замириса'

Наистина не си случайна мацко то вярно че момичетата не са много умни но ти си уникална :P

Цитирай Първоначално написано от BlindedAngel
    Сама си си виновна като спестяваш информация така.Сега ще търпиш.Ако трябва да съм честен колкото и да обичам аверката си, ако видя снимка на бившия в чантата, портмонето й такъв скандал ще й вдигна...А относно това че си била на този купон макар и за 15 мин предполагам ако му беше казала нямаше да се държи тъпо, но така си му дала повод за съмнение.Поведението му е нормално.Свикни с мисълта че скоро няма да сте заедно
    Напълно съгласен с Blinded Angel. Е, ако не да свикнеш с мисълта, че скоро няма да сте заедно, поне свикни с идеята, че може да мине времето, докато му мине.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Re: не знам какво да правя..

Цитирай Първоначално написано от NeZaPoznat
    С две думи - 'кой ми сра в гащите че ми замириса'

Наистина не си случайна мацко то вярно че момичетата не са много умни но ти си уникална :P

етооо в бг форуми няма да ти отговорят кат хората.. ще се заядът.. ти си много прост мой човек

Цитирай Първоначално написано от Andr0medA
    АКО те обича, ще е с теб и нещата ще са ОК! Не е трябвало да го лъжеш, да си знаеш за напред. Не му се сърди, че ти говори за други момичета, прави го нарочно за да те дразни и да види дали ще го ревнуваш и дали ти пука! Бори се за него и не го лъжи, покажи му, че е важен и специялен за теб. Ако е било писано ще сте си заедно. Успех и дано всичко се оправи!!!!!

Цитирай Първоначално написано от manliftingbanner
    Нищо не можеш да кажеш, защото вече си нарушила доверието му...
    Доверието се възвръща, ако има любов и смисъл!!!

как да му покажа, че не съм случайнаа ии че всеки прави грешки.. как, какво да направя за да спре да ме дразни с разни такива неща какво да му кажа..
    Кажи му го! И му го докажи най-вече! Бъди откровенна!!!

БЛАГОДАРЯ !

Че авторката е постъпила глупаво, така е. Обаче малко драматизирате с това "Няма да бъдете вече заедно".

Ще го преживеят, особено ако са отдавна заедно. Във връзките има такива неща.
    Ще му се извиниш, ще му обещаеш нищо да не криеш повече от него,
    ще му обясниш че снимката си седи там отдавна (примерно, ако не ни лъжеш) и оттам нататък с действия ще доказваш любовта си.

Ти обичаш ли го?

И бтв, връзката е от 2ма човека, т.е. силата (огъня) трябва да го поддържате и двамата
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Plovdiv майна
    Просто от сега нататък трудно щи се доверява!!!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Ако му пишеш така и аз няма да ти казвам нищо... ии,ааа,мии...
    Както и да е,говори с него и му кажи как се чустваш.
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си