Имам гадже от 4 години. Обичам го. Има вероятност д азминава з амного време много далеч ( не е това темата). Проблемът е, че мисля, че съм вслюбена в един негов прител. Запознах ме се преди около седмица. С гаджето ми не се държахме като гаджета ( нещо се бяхме разлигавили и не се държахме за ръце или прегърнати) . Приятелят му наистина е мн готин. Всичко щеше да е ок, ако приятелят му не ме намери във фейсбук и скаип и започнахме да си пишем, често. Толкова приятно минава времето в писане с него...А й когато бяхме заедно с него и гаджето, той незабелязано ме помилва по бузата. само за секунда , но това не мога да го забравя, а й все пак това беще 2рият път, в който се виждахме....супер странно. Сега ме пита дали ще ходя на един концерт и аз казах да, той пита дали гаджето ми ще идва ( още не мога д аразбера дали знае, че сме гаджета, те са колеги, не мн близки приятели). Така стана, че утре ще се засечем на концерта (без гаджето)....ВСеки път, когато с есетя за него нещо ми трепва, имам чубвтвото , че имаме супер мн общи неща....а й се държи мн мило, но си личи , че ме сваля, въпреки никакви директни намеци.....Утре може би ще сме сами и искам да ми кажете как да постъпя? Трябва да му кажа, че съм обвързана, нали?