- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви донесе любовта?
Въпроса ми е,всеки казва колко добре се чувства когато е влюбен,или пък се оплаква колко тежко му е от нещастната любов,на вас какво ви денесе любовта???Повече щастие или повече болка?Как се чувствахте в този момент и как се чувствате сега?Може да разкажете историята си или просто да споделите мнение,ако нямате такава!
Не ми се пише много много мога да кажа че ми донеса както болка така и много щастие ии куп други неща от всичко по-малко![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Опит.
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Нищо.
Може би малко мъка.
My attitude may taste like shit,
but it goes real good with wine.
Чувствам се, като емоционално и физически рухнал боклук, парцал и курва обляна в лайна и храна от мак доналтс...
Има си и плЬОсове, де...![]()
Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Тръпка, тръпка и пак тръпка! Любовта и само болка да е, пак я предпочитам пред нищото.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
И двете - любов,щастие - но и болка и тъга...
Ако тази любов е била достатъчно силна,тя няма
как да ти е "дала" само едното.. (:
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
тъга... от нещастна любов .![]()
![]()
![]()
Какво може?Щастие,а накрая остана само болката.Няма значение.Не съжалявам за преживяното.И ако се върна назад,пак бих искала да изпитам същото.
Първоначално само радост... Макар че се разделихме преди 4 месеца още ми носи болка и само болка ...
Най-важното!Първоначално написано от Spikeey
Имало е щастие, тъга, сълзи, усмивки.. Аз никога не съм се разочаровала от любовта. Това чувство ме е научило на толкова много неща, които не знам от къде другаде и по какъв начин бих могла да науча.
И спря да се върти за миг земята..
първоначално щастие а после болка
Нищо.
I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
I'm on the highway to hell.
Нищо хубаво само гадни моменти ...![]()
+1Първоначално написано от Spikeey
щастие.
и болка /най-вече/![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Много щастие а след това 10000 пъти повече болка.... НЯМА ЛЮБОВ !!!![]()
Когато е била споделена-предимно хубави неща,но накрая винаги се оказва,че е точно обратното.Абе като цяло не съжалявам,поне знам какво е наистина да обичаш и да бъдеш обичан.