- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ви донесе любовта?
Аз нищо не ти предлагам, за да се интересуваш...Първоначално написано от LambOfGod
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
Предлагаш ми картинка с цинично и непочтено съдържание, което смятам за неморално и нетактично...Първоначално написано от Spikeey
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от SmilezZz
На мен лично ми донесе и продължава да ми носи от всичко.И любов, и ядове, и тъга, и щастие и болка.![]()
Засега само пеперуди в стомаха, безсънни нощи, скука във всичко останало, разочарование, самота и много мъка и тъга. Любовта най-общо казано според мен уморява душата ти. Имам чувство, че момента нямам сили за абсолютно нищо. Демек все отрицателни емоции.
От тая тема може да се напише книга под заглавие "ако ви е мило душевното здраве, не се влюбвайте".![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
От всичко по много, но най - много, опит.
пп. Не съжалявам за нищо...
Какво ми донесе ли? ... ами в началото щастие. Чувствах се най-щастливия човек на света. Но после дойде болката от раздялата и тъгата по изминалото време и спомените. Научих се да обичам истински .. като цяло за мен си имаше както положителни ,така и отрицателни страни.![]()
И щастие и болка... Но за около месец ми донесе много повече щастие от колкото ме нарани за повече от година ((((:
много мъничко щастие...много болка, тъга и сълзи...
почти нищо приятно
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти кво си помисли? Кво му е на човека усмихнал се еПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
точно.Първоначално написано от Spikeey
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от Spikeey
Прилича на педофил хомосексуалист содомист...
Имаш доста развита фантазия.Първоначално написано от LambOfGod
![]()
Първоначално написано от cw3tty
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Неговата любов всеки ден ми носи спокойствие и сигурност - неща, които никой и нищо друго не можа да ми ги даде. Прави ми по-добър човек, кара ме да се радвам на малките неща в света и ме тласка към нови хоризонти. Като цяло, любовта към него, ми е донесла и болка, и сълзи, и съм се ядосвала, но в крайна сметка, когато осъзнаеш, че всичко си е заслужавало, отново ти става едно такова хубаво и топличко отвътре и се радваш, че има поне едничък човек на земята, за който можеш да кажеш "да, боли, но той си заслужава!".
Любовта ни ме прави щастлива, кара ме да се усмихвам постоянно.. Да обичам ме кара да съм по-добра, да искам да съм достойна да ме обича, кара ме да се чувствам желана, дава ми сигурност и спокойствие.. Изпълва ме с надежда и се чувствам способна на всичко..
Но също така и болка, "да обичаш значи да боли" все пак.. много сълзи, от любов..
Но това няма значение, защото всяка секунда щастие което ми дава заличава всяка болка.. всичко..
В повечето от случаите съм страдала. Кофти, но факт.Случва се. През последната почти една година обаче съм щастливо влюбена в човека до себе си, чувствата са взаимни и всичко е страхотно. ;р
I'm inlove with a criminal...
Болка и нещастие![]()
Щастие но и безсънни нощи, скука във всичко останало, разочарование, самота и много мъка и тъга.
Хах.. Щастие много ясно.. Е, има и доста гадни моменти.. Но без тях не може..![]()