.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 122
    Казват,че това чувство е най-великото,но дали е така??Как мога да съм сигурна,че ще съм щатлива щом деосега ми носи само болка..

Мии може би и двете...С човекът с който съм сега минахме през адски много...имахме и имаме много щастливи моменти но също така имаме и наще лоши мигове....както се казва след всяко зло идва добро и обратното просто се уравновесяват нещата ...

Себеопознаване
    Може би там и тогава друга съм била ...

Болка, щастие, сълзи от радост, и от нещастие, хубави спомени, прекрасни моменти, горчиви спомени... ВСИЧКО

Ми и аз незнам..много неща.. по-скоро запълни дните ми,да не са скучни,да се старая да изглеждам добре,да имам желание да се събудя ;] Ако можете-живейте без любовта ! Ми да,ама НЕ СТАВА
    Zawistta gi nakara da me mrazqt,no dokato se celiha w men ne razbraxa kak samite te stanaha mishena (;

Цитирай Първоначално написано от indigo0lady
    Себеопознаване

В какъв смисъл себеопознаване,защото е по-вероятно,когато те наранят да изгубиш част от себе си,а ако те наранят повече от веднъж възможността се увеличава,защото спираш да вярваш в това,в което си вярвал досега.Загубваш доверие в хората и може да се превърнеш в егоист.Друга опция е да започнеш да не се интересуваш от чувствата на хората,като последица от това,че някой не се е интересувал от твоите.Незнам,аз така си обяснявам нещата. Но определено това себеопознаваме може да се превърне в непознаване на себе си

болка
    Untill the day i die i spill lmy heart for you. For you...

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    И хубави и лоши неща. Общо взето от всичко по малко - и радост, и разочарование, и щастие, и болка... и доверие, и недоверие. Абе не мога да се оплача, защото съм изпитала и двете крайности на гърба си и това малко или много ми помогна да преценявам по-добре нещата и хората
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Неописуемо щастие, неописуема радост, просто неописуемо чувство... и след това ... неописуема болка и неописуемо страдание!

Re: Какво ви донесе любовта?

Любовта ми донесе само унижения. Защото всички момичета харесват турбо гъзарчета и позьори.

Цитирай Първоначално написано от assd
    трипер
    ахаххахаххаххахаха
    най-добрия!

инак..
    болка, много нерви, много разочарования, emotional state flaws, рухвания, отчаяние;
    споделени моменти, щастие, силни емоции, вяра, задоволство, чувство, че никой не може да се доближи до теб и да направи каквото и да е, което да ти помрачи състоянието..

контрастно, нормално.

На мен любовта ми е донесла много страдания ;( но и много хубави моменти
    ss

Всички казват,че любовта им е донесла,както хубави моменти,така и много болка.Въпросът ми е дали си заслужава да изтърпиш цялата тази болка,за да достигнеш до нещо,което дори незнаеш дали ще откриеш!Можем ли да бъдем сигурни,че ще открием любовта си,за да се борим??

Град
    Бургас
    Дебела и топла баничка в леглото, а не както вече ги правят- като подметка на обувка с някаква гадна извара и ги дават студени. Пфу !
    КЪДЕ МИ Е БАНИЦАТААААА !?!?! [/img]
    Same shit,different day .

от всичко по малко опит, радост, болка ... и т.н

Абстиненция...Това в кръга на шегата. Но частично е така - наистина въпросният човек ми липсва, при това много. Донякъде и самият аз се промених. Надявам се, че следващият път няма да е само това

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Най-много БОЛКА (;
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Повече от фен Аватара на xCut0utMyTearsx
    Град
    NeverLand. -.-
    Любовта ми донесе щастие и усмивка... върна ми надежди които бяха буквално срутени.... даде ми воля и стимул за живот .. за развитие... направи ме по-добра.. по - отворена към света.... изпълни света ми с живец .. и нови мечти... по-силни и по-истински и от преди..... знам, че ако го загубя ще страдам.... но не ми пука... защото знам, че той ми дава всичко това.. и няма да си позволя да го загубя...
    Ненαвиждαм ви..
    не, зαщото сте пραзнu в глαвαтα,
    α защото сте пραзнu в съρцαтα..

Град
    ~Plovdiv~
    Даде ми щастие, опит, научи ме на търпение, промени ме коренно , отвори ме към света, накара ме да се чувствам сякаш летя, но донесе и много много болка накрая, сълзи и тъга...

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    От всичко по много - и радост и тъга, опит. Промених се като личност в положителна насока, като цяло това е.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Град
    МайнаTown
    Любовта е слабост на , която сам избираш дали да се отдадеш...

Цитирай Първоначално написано от everythingisrelative
    Според мен не е слабост,а сила,завладяваща и опустушаваща всичко.

Град
    МайнаTown
    Цитирай Първоначално написано от ronky
    Цитирай Първоначално написано от everythingisrelative
    Според мен не е слабост,а сила,завладяваща и опустушаваща всичко.

Всичко е относително!

-Айнщайн

Цитирай Първоначално написано от NeRoX
    Засега само пеперуди в стомаха, безсънни нощи, скука във всичко останало, разочарование, самота и много мъка и тъга. Любовта най-общо казано според мен уморява душата ти. Имам чувство, че момента нямам сили за абсолютно нищо. Демек все отрицателни емоции.

абсолютно по същия начин се чувствам но понякога и тези чувства са много хубави
    Be yourself !

тъгааа
    0бичаm gо по дяwолиtее ... [h]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си