.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 122 от общо 122
    Супер фен Аватара на spopi
    Повече болка и малко щастие но наистина малко.Което на дали ще мога да забравя но пък и толкова време мина и още не мога да се отърся от нея.Трудно е но живота продължава.И на едно се моля когато ме види този човек да съм щастлива и да разбере какво е имал но го е загубил.

Голям фен Аватара на Pa3yMeH
    Град
    Varna
    Nothing but pain and sh*t...

Цитирай Първоначално написано от spopi
    Трудно е но живота продължава.И на едно се моля когато ме види този човек да съм щастлива и да разбере какво е имал но го е загубил.
    Точно така.

Голям фен Аватара на bitchwolf
    Град
    Sofia
    Донесе ми болка,сълзи,обида,чувство за незначимост и безсилие,но също така опит,воля,щастие,хубави спомени и много секс
    I'm inside! Open your eyes! I'm you! Sad but true!!!

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от zaiek
    от всичко по малко опит, радост, болка ... и т.н
    дам
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Нищо не ми донесе, но ми взе време и пари.
    Za vsi4ki, koito se interesuvat ot targoviq s valuta i si tarsqt online platforma - probvaite easy-forex, registraciq za 3 min po internet:
    http://www.easy-forex.com/gtw/163788.aspx

преди бях толкова наивен да вярвам, че съществува, а просто жестоко съм се лъгал

Град
    МайнаTown
    seks

Цитирай Първоначално написано от everythingisrelative
    seks
    само секс????

Любовта ми беше несподелена и след 8 месеца си остава същата .. донесе ми страшно много болка и всъщност кво друго може да ти донесе тоя вид любов ?! Да гледаш човека който обичаш да целува друга тва не може да те радва по никакъв начин ..
    Сълзите ще си скрия маската на щасливо момиче ще си сложа болката и любовта ще отричам ще съм щаслива външно а отвътре ще плача ..

ЖЕНСКО СЪМ !

Какво ми донесе любовта ??
    Общо взето - болка, страдание, главоболие, счупен шкаф, НО ме научи как да оцелявам, и да слушам хубава музика
    This is my fight, everyone's got one !

Несъмнено голяма болка, но тя сякаш припокриваше това, което чувствах и продължавам да чувствам...

явно любовта е разбила повече сърца,отколкото е направила щастливи

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Всъщност няма по-хубаво чувство от това да си влюбен. Любовта носи със себе си много щастие, много спомени и споделени моменти, но с тях вървят и пролетите сълзи, караниците, болката и тъгата. Истинската любов се описва в това да бъдеш готов да се жертваш за твоята половинка във всеки един момент без дори да се поколебаеш, да вървите заедно напред и заедно да прескачате високите огради. Тя е трудна, сложна и неописуема.

ммм болка....

Голям фен Аватара на blondeVIP
    Град
    NYC
    Щастие, каквото не съм си представяла, че може да съществува и разбира се много болка ;рр Но с всяко нещо в тоя свят е така - едното е за сметка на другото, така че не смятам, че някой може да съжалява, че е бил влюбен : )))
    And so I put this on my life
    Nobody or nothing will ever come between us

You know i'd do anything for you.. but you won't do the same !!!

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    И двете - любов,щастие - но и болка и тъга...
    Ако тази любов е била достатъчно силна,тя няма
    как да ти е "дала" само едното.. (:
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Тъга и страдание .. ако съм честна ....
    LoVe Is LiKe ThE WiNd, YoU CaN't SeE It, BuT YoU CaN Feel It

Такова нещо като любов НЯМА! ;] Колкото по-рано го разберете, толкова по-добре

щастие...огрочно количество болка...разбито сърце...ОТНОВО...несподелена ЛЮБОВ...мъка...и едновременно хъс да продължа да се боря за да срещна ИСТИНСКАТА...

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Разочарование.
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Продължава да ми носи и до този момент изключително много щастие ! Никое друго човече не ме е карало да изпитвам това , което изпитвам в момента с този човек.Никой не ме е карал да се усмихвам толкова , не е будил онова сладко усещане отвътре.Донесе ми много обич , обич насочена към мен и възможността и аз да насоча обичта си към някого.
    Донесе ми и ми носи куп незабравими спомени , моменти , които да ме крепят в тягостните преживявания.
    Подкрепа , човек към когото да знам , че винаги мога да се обърна за всичко.
    Сигурност.Топла прегръдка изпълнена с толкова много.
    Както всички казват няма накъде и без болка , случвало се е и тук . . но в изключително малки количес тва в сравнение с позитивното. ^^
    Донесе ми и много смесено , сложно и неописуемо . . <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си