- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изневяра
Ходих с едно момиче 2 години, тя беше с 1 год по-малка от мене. През цялото време докато сме ходили всичко си беше повече от прекрасно. Но едва наскоро разбрах какво е правила последните 2 месеца преди да скъсаме.Първо се учудих за кво постоянно си прави някакви разголени снимки.. по боди .. по прашки и ги качва из сайтове или ги праща на някого. След време обаче разбрах и други неща. Имаше един период в който бях почти цяла седмица или на село или на работа и тя ходеше на диско с нейни приятелки и уж ми казваше че нямало момчета с тях. Обаче после разбрах че всъщност е ималo момчета с тях и са се зарибявали даже... целувки обарване и т.н. И тъкмо си помислих че това е всичко и мислих да и простя и разбрах че се е ебала няколко пъти с най-различни момченца. Така и не можах да разбера каква беше причината да го прави освен че ми казваше онова изтърканото .. всяко момиче искало разнообразие. Още ми е много странно всичко това.. но не е цялата история доста съкратено го написах, защото иначе големи обяснения ще станат. Някой ако иска да даде съвет защо е правила така или да пита нещо да пише.
Сори, ама тая е ебати курвата..
Ми явно си и писнал и те е държала като резерва .. Определено не те е обичала, докато е правила тия простотии .. За преди тва не знам, ама сигурно и тогава не те е .. След като няма грам уважение към теб.. Остави я, такива мастии не си заслужават вниманието.![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
ми тя почна да прави така.. когато бяхме направили вече година и 7-8 месеца.. преди тва не беше правила такива номераПървоначално написано от mrazqkindergarten
Ох... Ти си й първият, тя е по-малка и сте ходили 2 години - има няколко варианти:Първоначално написано от thegame92
-Тя да иска да прекара живота си с теб, но да си дава сметка, че ще изпусне много, докато е с теб, затова да се наебава няколко пъти за да й мине мерака.
-Тя вече да не те обича.
-Да е била пияна (дискотеки, алкохол, а-у)
Докато водиш връзка с по-голямо момче, което ти е първият те гложди едно любопитство какво ще е с друг, дори и да го обичаш... Може да искаш да прекараш живота си с него, но осъзнаваш какво губиш.. Не ти даже не си сигурна какво губиш. Нямаш опит .... И най-вече скапаното любопитство... Не знам аз как още не съм кривнала... :/
Говори с нея, мамка му...
Първоначално написано от LambOfGod
Говорил съм с нея много пъти на тая тема точно.. само в 1 от случаите е била пияна в другите го направила, защото искала малко разнообразие което ми се вижда мн смешно.А пък ако не ме обичаше вече щеше да спре да ме търси.
Защо просто не си потърсиш някое свестно момиче ?
Така или иначе сте скъсали и връщане няма..
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Първоначално написано от BaffaLsc
![]()
Е тя през цялата връзка се държа супер.. просто последните месеци почна да прави така даже не знам защо.Първоначално написано от BaffaLsc
О,да бе,искала разнообразие и затова ти слага рога.По-глупаво оправдание за изневяра не бях чувала.Само може да се радваш,че си се оттървал от такава.