.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Тая по френски :@ :@ :@

Здравейте искам да споделя и моя проблем!
    Значи всичко започна от началото на втори срок миналата година!Продължава и сега още от както започна на годината ! С тая просто не можем да се разберем Пробвах се ама не става!Понякога тя започва първа понякога аз и винаги стигаме до едно и също СКАНДАЛ!!! Не знам как успяваме не съм най проблемния човек от тоя клас!
    А напоследък започваме все по-често и по-често да се караме и не знам какво да правя с нея!Тя все още на никой не се е оплаквала ни на класен ни на родител.Не знам как да постъпя не мога просто да си затворя очите и устата! Вие какво ще ме посъветвате?

За какво се карате ?

Не знам точно,просто не сходство в характерите всеки си държи на своето и никой не отстъпва

Град
    Плевен
    наща по история е такава..постоянно ми вика и тооо пред целия клас ми вика
    ако закъснея за часа например ....голяма работа като закъснявам ще правя квото си искам
    нали пише отсъствие кво повече иска

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Мега фен Аватара на BlackEyedPeas
    Град
    Somewhere On East =]]
    И аз съм тей с половината даскало. Много ме мразят, 'щот сме с една групичка, 'дет все започваме да се заяждаме с тях (Ако те започнат).
    ♥ 2PAC ♥
    Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
    ----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac

аз имам абсолютно същия проблем с учителката ми по френски

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    наща по история е такава..постоянно ми вика и тооо пред целия клас ми вика
    ако закъснея за часа например ....голяма работа като закъснявам ще правя квото си искам
    нали пише отсъствие кво повече иска
    Ама к'ва си злеее - много ясно, че ше се заяде с тебе, щото закъсняваш. На г-жата ти ѝ е през оная работа ти к'во искаш да прайш
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си