- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кучкии ;d
Искам да попитам момчетата(може и момичета) какво разбират под думата "кучка" .. и падат ли си по такива ??
П.П-Сори ако има такава тема !
Мечтай за това, за което искаш да мечтаеш. Иди там, където искаш да идеш. Бъди този, който искаш да бъдеш. Защото ние хората имаме само един шанс и един живот, за да направим нещата, които искаме да направим...
то всяко момче харесва такава
момичетата с които се събирам и компанията ми са такива :P
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Кучките са по-лесни,именно за това се радват на по-голяма внимание от страна на мъжката част.Но що се отнася за сериозна връзка,кучките не се търсят.
Ако тебе те харесват пропадняците с ограничен умствен капацитет..Извинявам се..Първоначално написано от xKiFlA
Кучките са тия дето всяка седмица имат нова връзка и са доста ограничени (не всички)..(мое мнение)
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Зоофили...
"Кучка" равно на "курва" ли е? Мммм.. не мисля ...Първоначално написано от sasha_90
Кучка споед мен е лошо момиче ,което умее да си играе с момчетата.
Момичетата били кучки![]()
Е защо обиждате така клетите животни![]()
![]()
![]()
![]()
Ами, винаги съм го разбирал в сексуалния смисъл. Кучка е тази, която прави секс с всички, к*рва е тази, която прави секс с всички, но за пари, а тази, която прави за пари от време на време, и за без пари когато е в настроение, е кака Люси от съседния блок.![]()
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Кучката прави секс с всички, но не и с теб... , а курвата и с тебе ще го направи. Кучки викат мъжете на жените, които не им пускат
![]()
Всеки си има определение за думата кучкаПървоначално написано от TheLastAngel
Мисля че няма лошо
![]()
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
кучка
мн. кучки, ж.
1. Женско куче.
2. Прен. Разг. Лоша, зла жена.
3. Прен. Пренебр. Развратна жена. Ходи по мъже като кучка.
това е според един тълковен речник, май всеки е отчасти прав![]()
по мое мнение кучките не се търсят за сериозна връзка както казаха по-горе
За мен кучка е момиче, което се държи гадно с приятелите си/гаджето си.
Реже хората без причина, не помага на никого, но изисква помощ, егоист, ей такива работи...
Кифла, не знам защо ти се струва яко да си кучка-мъжемразка...
+1Първоначално написано от PinkPan7her
Това мнение ми харесаПървоначално написано от OldSchoolRebel
![]()
Едно момиче се присъедини към компанията ни. Всички започнаха да й обръщат повече внимание,ревнувах. Един път я нямаше и реших да поговоря за нея с тях (момчета са). Те ми казаха нещо,което никога няма да забравя.
- Няма смисъл да ревнуваш. Мислиш ли, че бихме харесвали момиче,което се целува с всички? Мислиш ли,че ще исакме да я делим с всички? Тя е просто за една вечер.
Това е г/д и моето описание за "кучка". Само дето бих добавил, че са прекалено зли и нечовечни. Държат се ужасно с хората около себе си с изключение на "готините" и старите си приятели (евентуално). В нея има и доста мъжки черти. Аз лично бягам от такива момичета. Това е моят /антонима на "идеал", за който не се сещам/ за едно момиче. Според мен едно момиче трябва да е мило, беззащитно и дори леко скромно, за да ме впечатли.Първоначално написано от TheLastAngel
Респект!Първоначално написано от wasch0
![]()
Момичето,което споменах е същата. Иска всички момчета за нея, а когато някой харесва друга го настройва против неяПървоначално написано от PinkPan7her
А се води приятелка
![]()
Сигурно си много горда..Първоначално написано от xKiFlA
Never Shout Never - The Past
"I've been smoking the green
Since i was merely fourteen
Just to find an escape from this town
That was so mean to me..."♥
АхааПървоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
То вече за кучки се възприема сяка 14 годишна пръдла,дето моля ти са била разбивачка на сърца,а всъщност не е осъзнава колко се гаврят момчетата с нея.Но както и да е.
Аз пък кучка бих възприела едно найстина красиво момиче/жена , която умее да остоява своето и да контролира мъжете,въпреки че може да наранява някой.
Брях,брях
кучките въртят мъжете на малкия си пръст и на тях не им пука за тях
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Първоначално написано от sasha_90
дам...
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
кучка= жена ,която гледа само собствения си задник,не признава граници,не признава приятелства,не вярва на никой (че даже и на себе си),единствения и начин на оцеляване е като бъде зла и проклета