- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да постъпя ?!
хАРЕСВА ТЕ
НЕ ВЯРВАЙ НА ХОРАТА.
Разбери сам.
Хората сме много жалки същества. Мислим си, че като направим гадно на другите живота ни ще стане по-лек..
Никой не се е родил наученПървоначално написано от uFko
Винаги има пръв път
Успех !
Никой не се е родил научен, ма нали затва са форумите да се учим....
И да харесва те
![]()
Аз обикновено вада сливици, ама ти, е най-добре само с устни първият път. Както ти дойде... не е кой знае какво. Важното е да не го мислиш. Колкото повече мислиш, толкова по-тъп ставаш в такива ситуации.
Temet Nosce
벨야카
umri винаги го слушайте в темите, постовете му са 1000% верни
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Снощи трябваше да я целуна, ма да се е*а в тъпака, не събрах смелост... Неделя или понеделник ще да е денят.. ще й покажа колко е важна за мен![]()
На теория разлика между теория и практика няма, но на практика има.
та казвай има ли нещо за разказване или ? :P
Не знам дали автора ще отговори, ама аз ще ти кажа че няма особено голямо развитие по темата. Няма целувки няма прегръдки - скукаааааПървоначално написано от annie96
![]()
пс: съученици сме с автора![]()
Не прецаквай нещата заради хорските приказки, те винаги са злонамерени. Разбира се, има вероятност и да се окажат прави, но помисли какво губиш, в случай че са просто интриги, целящи да не се съберете.
Ако искаш да си щастлив - бъди.
Харесва те и си личи от постъпките и..А до целувката,всеки има първи път,ако те харесва,дори и да си се изложил на нея няма да и направи голямо впечатление..Все пак тя няма да се целува с теб за да види колко си добър в това..Действаййй ....
Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.
Леле,като го четох това се чувствах като бабичка която гледа сапунка и вика на телевизора "Айде целуни я дееее!"![]()
![]()
Добре,сега сериозно.Малко вероятно е да те използва,защото взима нещата навътре,иска да сте сами,гушка те.То,че ще стане нещо,ще стане,ама вземи и ти инициативата малко.Прави и повече комплименти,защото те са пътя към сърцето на едно момиче (прави ги на място,иначе става малко неловко).
А колкото до целувката,аз мисля,че тя ти намеква,че трябва да го направиш.Много е трудно,знам,особено когато ти е за пръв път,но трябва да го направиш! Действай! Например ако сте много близо един до друг (като се гушкате например) целуни я спонтанно.Само с устни,и след това наблюдавай реакцията й.От там нататък си знаеш! Давай!
Живеят само влюбените,останалите просто съществуват.
оо съученици .. супер .. надъхай го да я целуне..че той явно няма смелост ..Първоначално написано от Ice_b0x
![]()
ее ти пък .. постарай се![]()
Хаха, ся като чета тая тема ми става толкова забавноБоже колко съм се променил от тогава.. Напрао нямам думи
Като чета сега ми е доста не смешно, ми някакси сладко като се сещам
а като си спомня тогава колко ми беше зор всичко....
Btw работата е била там, че тя в началото не ме е харесвала много, после като сме поизлизали, един вид като ме е опознала и ме е харесала много и т.н.
И ето повярвах на сърцето си, не на другите хора, излизахме, явно тя се е оказала точното момиче за мен, щом сме заедно вече 7 месеца и половина, и много се обичаме, и всичко е перфектноМерси за съветите на всички
Пожелавам на всеки първата му любов да е като моята.
^ Браво, така е, не трябва да се слушат тия развалени телефони. Пък и едно момиче може да се е държало глупаво, но след това да е е поправило и заради такива глупости двама човека не трябва да си развалят отношенията.
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Между другото, оказа се че онова момиче, кадето ми наговори глупостите, е искала да направи гадно на моето момиче. Тя е разбрала, че тя се привързва към мен, аз към нея, и ми наговорила ония работи, за да се откажа аз, да зарежа моето момиче, за да й станело гадно. Карай. Един ден седнахме, поговорихме с Милото, и стигнахме до извода че тая чапла на будалка и 2мата, и се испокарахме с разваления телефон...От тогава не са съквартирантки повече и т.н. Незнам "разваления телефон" за господ ли се мисли да си играе с хорските чувства. Но то й се връща. Няма си приятел, няма приятели, сама е като куковица...
Извод : не слушайте другите хора, слушайте само сърцето си...