.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Писна ми вече !!!!

Ше ми кажете ли защо става така.Начи накратко един идиот се опитва да ме сваля , а си има гадже.Опитва се да се сближи с мене , опипва ме , гледа ме непрекъснато , се си намира за кво да ме заговори.Просто ми става гадно като знам , че си има гадже и ме сваля.Вие кво ше кажете по въпроса...

ПП:11клас сме

anonymous708973
    Guest
    И ти е толкова неприятен, а ти не си намерила време и начин да му кажеш да се разкара? Не вярвам.

Град
    Destiny Islands
    Playboy wannabe?
    Never Shout Never - The Past
    "I've been smoking the green
    Since i was merely fourteen
    Just to find an escape from this town
    That was so mean to me..."

Поредният келеш, който не може да си държи малкото пишле в гащите. Какво да правиш? Нищо. Никакво внимание не му обръщай, колкото и да е тъп рано или късно ще се откаже.

Обаче проблема е , че здраво съм хлътнала

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от essential919
    И що не го каза от началото? Начи "идиотът" не е съвсем идиот, а?
    И щом не е, допирът му не би следвало да ти е неприятен.
    И след като той е преценил, че не му пука, че има приятелка, защо на теб ти пука?

Може би изпитва нещо към теб, а не към нея.. и те занимава по тоя начин за да разбере дали ще му отвърнеш и дали ако зареже приятелката си може да се получи нещо между вас, или се притеснява, че ще го одрежеш и не иска да остава от два стола на земята.. Ако ти е неприятен до такава степен, просто му кажи.. сегашно време лесно се произнасят тежки думи пред човек за който не ти пука..
    Нека мъжете, които се мислят за много хитри да не забравят, че и на дявола някой е сложил рогата[!] .. Кико

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив
    една тройка ще управи нещата

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Това вече е друго ... не мога да ти кажа какво да направиш - това ти си решаваш. Аз лично обаче не бих се занимавала. И да стане твой не се знае кога и ти ще бъдеш в позицията на сегашната му приятелка.

Точно от тва ме е страх - дали ако се хвана с него няма и аз да съм на мястото на сегашната му приятелка.Той доста често си сменя приятелките (е не на няколко седмици ама се пак е често).Проблема обаче е доста по-голям отколкото изглежда.Тва продължава повече от година-сменя си гаджетата обаче продължава да ме преследва , аз съм влюбена в него , но ме е страх да започна връзка.Тва е накратко.

Супер фен
    Хаха, идиот, ама си здраво хлътнала Не си струва, щом си има гадже, а се занимава с теб. Ако тръгнете 100% ще се опитва да "сваля" и други потенциални жертви.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Опипва те? Ако беше достатъчно добра с лактите... ИЛИ ДОСТАТЪЧНО настоятелна, нямаше да прави така. Май нещо не се стараеш особено да го възспреш, а?
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Който го е страх от мечки - да не ходи в гората.

В твоя случай - който го е страх от раздяла, да не се обвързва

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Сигурно си му План Б.

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    Може и да се окажеш поредната ..
    Зависи от човека,а какъв е той би трябвало ти да знаеш , не ние. =)
    Държи ли на приятелката си по принцип ?

Супер фен Аватара на kindergarden
    Е ти пък да не би да мислиш,че вечно ще сте заедно ?
    Кажи му да я зарязва онази и да те подхваща

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ивелина пак се изказа. Тоя път съм 101 % ЗА нейното мнение :Р

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на kindergarden
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    брей веднъж да сме на 1 мнение

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    И след като той е преценил, че не му пука, че има приятелка, защо на теб ти пука?

омфг ,, щот знае,че ако е на мястото на момичето ще и стане тъпо е ! за кво вика ти пука .. пф ..

по темата : изчакай го да скъса с другата ( а щом те сваля ,значи ще е скоро .. от личен опит ти казвам ) и нападай .

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    Точно от тва ме е страх - дали ако се хвана с него няма и аз да съм на мястото на сегашната му приятелка.Той доста често си сменя приятелките (е не на няколко седмици ама се пак е често).Проблема обаче е доста по-голям отколкото изглежда.Тва продължава повече от година-сменя си гаджетата обаче продължава да ме преследва , аз съм влюбена в него , но ме е страх да започна връзка.Тва е накратко.
    Боли ме , сърби ме , драго ми е

Т'ва е накратко :P

Град
    Пловдив
    Ако наистина си хлътнала, какво губиш в края на краищата? Така или иначе си хлътнала и по-зле няма на къде да стане. Отдай му се поне да си начешеш крастата. После, АКО те постави на мястото на сегашната му приятелка може пък вече да я няма емоцията и да не ти пука много. Рискувай! Хубавите неща са с неочакван край и стават трудно!

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    +1
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Защото хората случайно имат МОРАЛ и не са чак толкова "нахакани" в мненията си, и защото такива типове, които се натискат с други момичета, преди да са разкарали приятелката си, са НЕНАДЕЖДНИ типове. Ще постъпи с нея по тоя начин, когато му омръзне, което не е никак КОРЕКТНО. Когато започваш нови отношения, е редно да си приключиш старите.
    Ето затова.

Така че аз съм 101% против мнението ти, ако ти си Ивелина.

Бтв той може да иска да те оп'не без да си скъсва с приятелката, което ти ще прецениш дали е така като прецениш доколко държи на гаджето си и има ли тенденция да я зареже скоро. За всеки случай ако ще се занимаваш с него, по-добре го изчакай да я зареже - това да му е гаранта, че наистина те иска ;] Не бъди глупаво пиле, което му пада в нозете - мъжете-плейбои са свикнали на това и ще си просто поредната, която от глупаво хлътване не си знае цената и се впуска във връзка с "женен" мъж.

От една страна, може да те е взел насериозно, щом цяла година не те оставя намира, но може и да си просто едно приключение за него - момичето, което не му е паднало още. Така като го описваш той е 100%-ов плейбой, който като си поиска ново гадже, то само идва при него и затова си му голямата атракция. Бас държа че всички момичета, които той поиска, не му се правят на недостъпни, ами веднага се хващат с него, което малко или много го разглезва. Плейбоите са разглезени и със самочувствието, че могат да покорят всяка. Той е свикнал на изобилие от приятелки и го приема за даденост. Това че той от година те сваля не значи непременно, че много му пука за теб, но ти сама ще прецениш по блясъка в очичките му. Факт е обаче, че щом често си сменя приятелките, то значи не е от най-сериозните, и че автоматично ще е по-привлечен от едно недостъпно момиче като теб, отколкото към достъпните, лесни момичета (тип шарани)
    Не мисля че това задължително е хубаво, но стискаме палци ти да не си просто един връх за него! Наблюдавай какво е готов да направи за теб, за да те има и по-добре не се впускай във връзка, ако не спечели твоето доверие. Успех!

На мен ми звучи гнил тоя младеж, но не го познавам.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на sasha_90
    Какво да кажа?Чудя ти се на акъла как позволяваш да те обарват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си