- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Nescafe 3in1 - спане?
Струва ли ми се или често когато пия nescafe 3in1 ми се доспива, отколкото да ме разсъни...![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
На мен нито ми се доспива,нито ме ободрява,като нескуйк ми действа![]()
едно nescafe 3 in 1 не ми действа въобще за тва пия по 3-4![]()
Хах, и на мен така. Аз го пия само когато нямаме нищо сладко вкъщи.Първоначално написано от Greennight
![]()
Мен ме разсънва..![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
И на приятелят ми му се доспива от 3в1 .. даже по едно време преди да легне пиеше , уж да заспял по-бързо.. Не знам, на мене не ми действа, ама си го харесвам.. нещо като Нескуик-а, да![]()
Е,че т'ва 3в1 не е кафе за да ви разсънваАз имам чувството,че горещия шоколад е по-силен
![]()
А иначе на мен като цяло от кафето ми се доспива и за това не го пия![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Ем то това 3в1 е голяма боза!Първо, че не помага второ, че е супер кофти като вкус.Ако искаш да се расънеш пии там кафе и да не ти пука...
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Нямам полза, нямам и вреда от него.![]()
С него, без него - все тая.![]()
Първоначално написано от vagarious
![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
На мен ми харесва на вкус, но не ми действа по никакъв начин![]()
Хаха.. аз имам един случай - щяхме да ходим в чуждина с танцовия състав, а тръгвахме в 4:30 сутринта.. и аз да не заспя изпих 2 чаши 3 в 1.. и след втората едва ли не догато отида да я сложа в мифката заспах в коридора..![]()
Ми нормално,все едно да изпиеш чаша горещ шоколад/мляко/чай - същия ефект.
На мен дори нормалното кафе без захар ми действа приспиващо ...![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Преди много пиех 3в1 единствено, защото ми харесваше на вкусноо от както почнахме училище, сутринта преди часовете си пия едно дълго кафе и после съм си супер цял ден
![]()
Абсолютно всеки път, когато имам да уча след училище пия 3в1. Ии да видиш спане.....![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
и при мен е така :}Първоначално написано от zlatit0o
всеки ден пия,но нито ме разсънва,нито ме приспива.
На мен 3 в 1 не ми действа .. даже обратното още повече ми се приспива.![]()
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...
и на менПървоначално написано от Greennight
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Ми на мен не ми действа по никъв начин . . Вкуса ме кефи . . ;д Но като искам да се ободря пия едно дълго, и съм готова . .![]()
Всяко лято има своята история . . . < 3