Естествено, че не е срамно.За мен дори е похвално, че момчето е показало чуствата си.Е, разбира се, ако е за нещо наистина гадно.Не за някоя глупост.![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
Ей,пачавро проста,внимавай с приказките си.Така ще ходиш да говориш на приятелите си,ясно.Не стига,че си куха като дънер,ами и знаеш много.Първоначално написано от xKiFlA
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
А така, кажи и го!! ;дПървоначално написано от DieselBlood
Значи,започвам така,щото с тоя пост направо не знам как успя да ме накараш да си размърдам гадните пръсти и да ти напиша следното,което гласи -Първоначално написано от xKiFlA
"Уважаема госпожице,никът Ви е крайно подходящ за вашата личност,характер и мислене.Вие го доказахте с престоя си и ограничените постовe из форума и това не говори добре за вас.И тъй като самочувствието Ви е прекалено голямо като бройката минали ви мъжаги отзад и прекалено малко покритие като сивото Ви вещество в онова на раменете.С последният Ви пост,който прочетох просто се удивих как Айнщайн е бил много прав...АМА МНОГО! - "Само за две неща съм сигурен,че са безкрайни - вселената и човешката глупост,като за първото не съм сигурен"Моят съвет към вас уважаема ниско маналитетна "кифло" e да спрете да пишете ограничените си и ретардски постове под теми,които не са предназначени за вас.Благодаря много!
И тъй като ще ми отговориш ама разбира се човек да не повярва - моля Ви като млада монахиня в манастир - недейте да отговаряте,за да не ни показвате повече от вашето.... "уникалноограниченоидиотс о-ретардско и неизрастнало мислене. cheers,ur 'dad'![]()
Аз говоря каквото искам и на който си искам!Първоначално написано от DieselBlood
няма такъв който да ми каже нещо :P
bb
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Не съм писала че не съм плакала ..даже ми се случва почти през вечерПървоначално написано от Jumbie483
Но сама
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
Току що моме потвърди версията на човека дет ти го написа... ~_~
Не е срамно, показва, че не му пука, че ще му кажат "вижте го тоя ревльото"...
On ne voit bien qu'avec le cœur. L'essentiel est invisible pour les yeux.
Разбира се, че не е срамно. Момчетата също са хора.Е, не разбира се, да реват за всяка втора глупост, но ако е нещо по- сериозно- да.
Напротив, щом момчето плаче, значи има душа, емоционален е.А това, че не може да въздържа сълзите си, не означава, че е слаб. Може би просто е по - емоционален от другите от неговият вид. Много момчета са плакали пред мен, но не съм казвала "Не плачи, за Бога, ти си момче !" , защото наистина тогава се чувстват слаби. Гледала съм да помогна и да утеша. Все пак всеки има чувства и как ще ги изрази, зависи от него - едни удрят по стената, когато се чувстват зле (за момчета говорим) , а други плачат.
Но сълзите на мъжете ВИНАГИ са искрени.
Първоначално написано от Gnom
Еее, разби ме![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
По темата: Не е срамно..всеки има чувства!! Дори..колкото и да не вярват някои хора и момчетата имат.
Не разбира се
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
На 9 години ли си ?!Първоначално написано от xKiFlA
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
не е срамно!! пък за смешно да не говорим
6б3З10
ее кифла..стана ми ясно,че си на 10-11 годинки,но се пак престани щото нервиш с смотаните си постова и ша ти майката ей!!![]()
И не обиждай хората от форума,защото всичко,което кажеш ще бъде използвано срещу теб
![]()
![]()
И 3-то ти си боклук,а не другите! Кфо ще кажеш по въпроса а?
![]()
АЙДЕ
Чао
По темата: Естествено,че не е срамно..Приятелката ми като влезе в болницата много плаках и унас и пред нея,защото много я обичам! НЕ ме е срам да си призная
Edit: Абе килфата е от Моя град веее!!! Тъкмо ако ме изнерви по-лесно ще и майката![]()
Нищо срамно, но по-добре да не те види никой![]()
Според мен не е срамно, но все пак, ако е момче на 18-19години нека не го показва пред другите
и все пак не съм много сигурна в мнението си ...........![]()
![]()
Не,напротив.
Всички сме хора,няма значение полът-човек има време от време да излее мъката си..Е сега,разбира се,че ако е за глупости-няма смисъл..
Нито е срамно,нито е смешно.
Предполагам,че сте сългасни с моето мнение..![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Не мисля,че сълзите са проява на слабост при мъжете. Разбира се,че и те плачат всеки плаче понякога, всеки от нас независимо пола има чувства! Понякога ти идва в повече и е неизбежно. Никога не бих се подиграла или изсмяла на мъжки сълзи, както казаха преди мен ^^ те са искренни.![]()
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
По темата: Не, не е никак срамно, стига сълзите да са с основателна причина.[/quote]
подкрепям
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
"Мъжките сълзи, веднъж отрониш ли, ще паднат в кълта и ще проклинят те света"
При мен е така.
Рева рядко и трудно.
Ако има наистина сериозна причина-не е никак срамно,все пак и те са хора.Но ако ми почне за дреболии да реве-какъв мъж е?
Това не е мъж, а педалПървоначално написано от Colouring