Цитирай Първоначално написано от Gnom
Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
все пак е момче не трябва да се показва слаб
Сълзите не показват слабост. Жалко, ако си на това мнение.
.
Сълзите показват слабост !!
от страна на момче..нищо друго!
Аз че съм момиче, не съм плакала почти никога..

чао и на теб.
Значи,започвам така,щото с тоя пост направо не знам как успя да ме накараш да си размърдам гадните пръсти и да ти напиша следното,което гласи -

"Уважаема госпожице,никът Ви е крайно подходящ за вашата личност,характер и мислене.Вие го доказахте с престоя си и ограничените постовe из форума и това не говори добре за вас.И тъй като самочувствието Ви е прекалено голямо като бройката минали ви мъжаги отзад и прекалено малко покритие като сивото Ви вещество в онова на раменете.С последният Ви пост,който прочетох просто се удивих как Айнщайн е бил много прав...АМА МНОГО! - "Само за две неща съм сигурен,че са безкрайни - вселената и човешката глупост,като за първото не съм сигурен"Моят съвет към вас уважаема ниско маналитетна "кифло" e да спрете да пишете ограничените си и ретардски постове под теми,които не са предназначени за вас.Благодаря много!

И тъй като ще ми отговориш ама разбира се човек да не повярва - моля Ви като млада монахиня в манастир - недейте да отговаряте,за да не ни показвате повече от вашето.... "уникалноограниченоидиотс о-ретардско и неизрастнало мислене. cheers,ur 'dad'

Еее, разби ме

По темата: Не е срамно..всеки има чувства!! Дори..колкото и да не вярват някои хора и момчетата имат.