E,момче ако се разплаче ще съм малкоВсмисъл,ако не е за нещо наистина сериозно.
Момичетата си брицат за щяло и не щяло.За тях не е толкова срамно.
За мен да се разплача е срамно.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
не мисля че е странно или срамно. и те са хора, ние можем да си ревем за щяло и за нещяло, а те не могат защото са момчета, така ли?
Много бих се разчувствала ако видя момче което плаче,бих го гушнала,утешила и може би бих плакала с него.По-скоро се дразня на момчетата ,които никога не плачат.Точно показването на чувствата са по-голям признак на сила.Гадно е да таиш всичко в себе си и сърцето да ти е от "камък" .
+1Първоначално написано от arizona
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
+1Първоначално написано от BloomF
Да чуваш и да виждаш значи да съществуваш;да размишляваш значи да живееш.
Не!!!!!
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Първоначално написано от GossipGirl89
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
тая е доста ограничена,даже не може да се аргументира.. тъжноПървоначално написано от xKiFlA
![]()
не се изказвай неподготвен,прасе
Не естествено..
... Живей с мечти, а не със спомени ...
ох, чичо ми бие братовчед ми като го свари да плаче, защото "истинските мъже не плачат"![]()
always late but worth the wait!
Изобщо не е срамно. Всеки човек (без значение от какъв пол е) има чувства,мечти,надежди. Не винаги всичко става така както сме го искали. Съвсем нормално е да пророниш някоя сълза...все пак сме хора, а не машини.
Първоначално написано от sabaton94
![]()
![]()
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33