- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- към моми4етата
вие моми4ета споделяте ли си с някои друг приятел(не говоря за гаджета) или приятелка като ви е дошло за 1ви път
а бе ти да не искаш да си смениш пола![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Пич... Много... Притеснителни неща те възбуждат.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
На един от най-близките си приятели, тогава най-близкия де, му казах.
п.п. Това че нямаш какво да правиш не значи, че трябва да пълниш форума с безсмислени теми.
Можеш вместо да висиш на компютъра да се научиш да пишеш. Ааа да, сетих се, то това е трудно...![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
да пиша знам одавна се пак съм на 16 това 4е правя грешки от фонетиката не зна4и 4е не мога да пиша
БЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБ ЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪ РБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРБЪРПървоначално написано от Rad00oo
Здравей, другарю! Не мисля, че от фонетиката зависи писането с главни букви! Пробвай да натиснеш онзи бутон на който пише ш...шшш...шиииии....шит? Аааа шифт, простете моето... НЕВНИМАНИЕЕ! /троллололоо
ами във форума изглеждаш на 6Първоначално написано от Rad00oo
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Много ясно, че казах на най-добрия ми приятел . . .
btw спокойно не си единствения който неможе да пише правилно.![]()
Голяма работа като пита момчето. Аз също съм се чудил, макар че не бих създал тема за това![]()
"Аз знам че нищо не знам, ама другите и това не знаят!!!" Дъ бест мисъл
по-добре недей , само смях ще правиш .Първоначално написано от MuTuTyYy
![]()
Казах на всички, вдигнах парад, направих едно огромно знаме направено от хиляди превръзки и танцувах лимбо в кенефа на лунна светлина....![]()
йессаПървоначално написано от art
казах на най добрата си приятелка
Баси филмаПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Ами лично аз им споделих 2-3 месеца след като ми дойде за първи път![]()
lyda fenka na RBD...Eminem