- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Бихте ли се разсърдили ?
Приятелят ми учи в друг град и вече не сме се виждали цял месец... студенти сме.За 8ми декември той ми каза,че на първо място в плановете си поставя колегите си(т.е. не мен). Не е ли маааалко обидно или трябва да го разбера,защото е ''студентски'' празник ? (но ние без това толкова рядко се виждаме..) Как да постъпя така,че да не съм прецаканата аз от тази връзка ? В последно време си мисля да го скъсам. Смятате ли,че ако го направя ще стана по-важна за него ? Някак си през цялото време,когато сме били заедно имам чувството,че ме поставя на 2ро място... което ме обижда наистина. Какво да направя,за да го накарам да разбере..че съм му нужна и че трябва да ми обръща повече внимание ? Дали да ''отвърна'' на удара ? Като се видим следващия път да имам много малко време за него ? Защото аз редовно прецаквам приятелите си заради него и той го знае. Как може да се осъзнае колко съм важна за него ? Дали не е възможно само,ако ме загуби ?
Първоначално написано от make_you_mine
![]()
![]()
е тъкмо ще се оттърве от теб .... баси гадните жени
- пълни егоистки сте
![]()
...Ти пък КАКВО общо имаш със студентския празник? Това, че е решил да празнува, вместо да излезе за пореден път да се гушкате или бъбрите не го прави лошо гадже, а човек с гръбнак.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Не бих.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Абе за студентите 8ми декември е най-хубавия празник,ти искаш да му го преебеш.Кой трябва да се сърди?
И аз бих се обидила от такова отношение.Вярно е че приятелите са важни...но това няма нищо общо.Той те има за даденост,което е много лошо.Според мен трябва да постъпиш като него и да не влагаш много мисли и чувства.Каквото се получи-това.Така е защото точно,когато спреш да търсиш един човек,той точно тогава те вижда и започва да търси теб.Ако това не се получи просто го остави.Няма смисъл да правиш 80% от връзката.Има една поговорка "По-лошо от това да си сам е да си сам с някого"![]()
И двамата сте студенти, нали? Защо не съчетаете празника с вашето виждане, т.е ако той ще празнува някъде в друг град с компания - да отидеш и ти или нещо такова..
Иначе може би и аз щях да се чувствам пренебрегната.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Ммм да, да видим дали на теб, ще ти стане приятно, ако приятелят ти предпочете празник пред теб ..Първоначално написано от Biskfitka
Поговори с него, ако не стигнете до консесус го скъскай.Не ти трябва човек който не ти отделя време и не те оценява.
Приятелите винаги са по- важни от приятелките, особено от тези с които спиш.Хубаво е да се знае.
Same shit,different day .
Разбира се, че е нормално да ти стане тъпо.... И на мен би ми било станало гадно, щом се виждаме рядко да ми заявят, че и на 8ми декември пропускаме да се видим ><
winterfresh4o, боклук..
Човек не може да заповядва на чувствата си. Лесно е да се каже "да не се влагат много мисли и чувства", но всъщност себе си не можеш да излъжеш - ако си взел присърце някого, той няма да стане по-малко важен за теб с едното инатене и правене напук.Според мен трябва да постъпиш като него и да не влагаш много мисли и чувства.
А иначе ако хронично не ти обръща никакво внимание и те подценява, трябва да го зарежеш.
Най-важното нещо в една връзка е да съвпадат очакванията и желанията ви. Ти искаш едно от него, а той иска друго, очевидно виждате връзката ви по различен начин.
И не позволявай някой да ти е приоритет в живота ти, след като за него ти си само опция.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Абе празника на студентите е 1 годишно, остави го да се порадва момчето.![]()
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Те не са се виждали от 1 месец и учат в различни градове.Гадно си е като накрая гаджето ти каже "искам да си прекарам с колеги,а не с теб" пък ти да имаш очаквания да го видиш дори и за малко...Той се вижда с тях много по-често от колкото с нея,според мен.Първоначално написано от OldSchoolRebel
Общото е, че и тя е студентка, тоест и тя празнува.Първоначално написано от OldSchoolRebel
Масово се изказвате неподготвени. Момичето не знам колко теми пусна, за да каже, че приятелят й я пренебрегва и че иска да се почувства по-важна за него...
Остави го на студентския празник да е с колегите си.На 9-ти също е почивен ден и тогава може да се видите.
Като знам,че има някакъв такъв празник изобщо няма да го притеснявам и да го карам да избира!Първоначално написано от dark_angel3
В момента, в който ти му станеш приоритет номер 1, тогава е краят на неговия живот. По-добре е и за двамата така. Това, което можеш да направиш е, или да го отървеш от присъствието си, или да смениш и ти приоритетната си система.
Temet Nosce
벨야카
Извинявайте, женските там, ало - малко мозък. Той сигурно е прекарвал зверски много време с нея, отказвал се е от приятелите си, така че няма НИЩО лошо да празнува празник с приятелите си, негов, а не неин. Това е като... Ами... Коледа, тя да му се разсърди, че празнува със своето семейство, а не ходи с нея да празнува с нейното.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
Много ясно, че ще празнува празника с колегите си! Тя да вземе пример и да иде да празнува със свойте си колеги.
Майтап ли ? По-сериозен съм от инфаркт!
Не, не бих се разсърдила..![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Малко мозък ти, защото тя пише, че той винаги я поставя СЛЕД другите, респективно - забавленията, колегите и т.н.! Извинявай, но ако той постоянно го прави, тя е в правото си да се сърди.Първоначално написано от OldSchoolRebel
А и както каза PinkPanther, момичето всяка седмица пуска по някоя тема да се оплаква от този човек..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Е ние ко сме виновни че е станала вече студентка и още не знае как да се оправя ?!? Да спре да пуска теми и да се спасява.Да го реже като толкова не й изнася и готовоПървоначално написано от jghgh
Бахти - това поведение се очаква от някой 13-16 годишна мърла а не от някое зряло момиче...
"По - добре 10 години да живея като цар, отколкото цял живот като мишка" - Жоро Илиев
А дали наистина си толкова важна за него? Замисли се малко.. ако беше толкова важна щеше да те поставя винаги на първо място.Ама ти и до този извод не можеш да стигнеш сама, защото пускаш тема за всяко едно "проблемче" в псевдовръзката си.Ти с форума ли ходиш, или с него? Толкова ли си зле, че не можеш да се оправяш сама, все питаш, все не знаеш, все не разбираш.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Ти отдавна не си му важна. Просто ти си му като втора алтернатива, развлечение
Специално за 8-ми декември, че е избрал празника, добре. 1 път в годината е, ама той винаги така прави. За какво говорим изобщо...![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Първоначално написано от NeZaPoznat
![]()
![]()