.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Hybrid View

Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Не си говорим

С приятелката ми от доста време не си говорим много на едно здрасти сме и ко прайш кво стаа и само тва за цял ден и тва е после вече НЕ. Ние говорим повече с други хора отколкото помежду си обаче официално се имаме, че сме заедно. На мен не ми прави това големи проблеми нали не ми досажда, но нормално ли е за една връзка или трябва малко повече да си говорим ?
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Ами, по принцип една връзка може да се поддържа само на секс, но при вас май не е това - в такъв случай, говорете повече.
    В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!

http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg

The irony bringer. Т.И.Б.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^

Re: Не си говорим

Цитирай Първоначално написано от awerw
    С приятелката ми от доста време не си говорим много на едно здрасти сме и ко прайш кво стаа и само тва за цял ден и тва е после вече НЕ. Ние говорим повече с други хора отколкото помежду си обаче официално се имаме, че сме заедно. На мен не ми прави това големи проблеми нали не ми досажда, но нормално ли е за една връзка или трябва малко повече да си говорим ?

Ето това изречение показва колко 'много' държиш на приятелката си.
    Принципно една връзка се крепи на чуства, явно при теб ги няма. Идва следващия въпрос: защо си с нея след като ти досажда с приказките си и не ти пука ако не ти говори?
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Голям фен Аватара на magita

Цитирай Първоначално написано от Paramour

Принципно една връзка се крепи на чуства, явно при теб ги няма. Идва следващия въпрос: защо си с нея след като ти досажда с приказките си и не ти пука ако не ти говори?
    +1 Поне секс да правите
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА

Цитирай Първоначално написано от Paramour

Ами казал съм и ако не иска така да ме зарязва ама тя не "Няма да намеря друг като теб" пробвал съм аз да я зарежа, но тогава става още по досадна и незнам защо сме заедно.Уж се обичаме ама май друг ни е проблема
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Град
    Варна ^.^
    Опитах се да намеря дали си писал откога сте заедно и на колко сте. Та.. може ли да ми излясниш.
    Ааа също да те попитам: Как разбра, че я обичаш?
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    [16:24:34] ТЯ: ;(milo tuk li si
    [16:24:51] AЗ: y6kim
    [16:25:19] ТЯ: ;(sardit li si mi
    [16:25:38] АЗ: ne
    [16:26:05] ТЯ: (sun)(sun)(sun)
    [16:32:05] ТЯ: :*ko pr lubov moq
    [16:35:14] АЗ: ami sled malko 6te ve4erqm
    [16:35:17] АЗ: no dulga ve4erq
    [16:35:17] АЗ:
    [16:35:24] АЗ: hapvam malko spiram posle pak i taka
    [16:35:46] ТЯ: uha nqkolko smeni
    [16:37:31] ТЯ: (wasntme)a kakvo 6te papka6
    [16:37:52] АЗ: jivotinska hrana
    [16:38:03] ТЯ: 0_O
    [16:38:12] АЗ: qica mlqko
    [16:38:15] АЗ:
    [16:39:19] ТЯ: (sun)qmii az 6te papkam skaridi
    [16:39:38] АЗ: ami br
    [16:40:00] ТЯ: ti ql li si morski ne6ta
    [16:40:11] АЗ: ne
    [16:40:40] ТЯ: (sun)e jalko mn sa qki

Днес не сме се виждали (от различни училища сме) и това сигурно ще ни е за днес. Можете ли да намерите проблем в чата ?
    sapphire5

Град
    Варна ^.^
    Ем.. ти се държиш тъпо...
    Тя се опитва да се държи мило. С всичките тея слънца и "мило" и т.н. А ти й отговаряш по един от най-кратките начини..
    Просто я зарежи/много гадно звучи/.. ако толкова ти досажда: блокни я в скайп, фб, не й вдигай телефона, или го изключвай.. като сте от различни училища какъв е проблема?
    Според мен поне това не е връзка.. ;\ ти си решаваш, де.
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Аха разбрах си грешката. Все пак има защо да се държа така, но това са мои "размисли и страсти" и вече не ми се разправя. Мерси много, че ми отговаряше по темата
    sapphire5

Това изобщо не е връзка.

Може и тя да не ти говори нарочно, за да види дали ти ще се опиташ да й привлечеш вниманието по някакъв начин и да я заговориш.
    Вижда се, че ти изобщо не я отебаваш, защото питаш просто от любопитство в темата си. Никъде не личи да я харесваш, да ти пука от това, че сте на Здравей-Здрасти, а на всичкото отгоре я мислиш и за досадница.

Щом не я харесваш - я зарежи.

И си помисли над думите ми? Тя може да е решила да не се "унижава" като постоянно те търси и ти говори, обаче като вижда, че ти се радваш на отсъствието й, почва да си мисли, че й се сърдиш ;] Сигурно и затова те е питала в чата това.

А теб не те разбирам защо изобщо питаш защо не си говорите, след като ти сам си инициатор за мълчанието и очевидно нямаш голямото желание да промениш тази ситуация (т.е. да започнеш да разговаряш с нея; освен това мислиш разговорите за досадни)
    Ами казал съм и ако не иска така да ме зарязва ама тя не "Няма да намеря друг като теб" пробвал съм аз да я зарежа, но тогава става още по досадна и незнам защо сме заедно.Уж се обичаме
    И наистина, как реши, че я обичаш?
    И още нещо, тва момиче те харесва очевидно, иначе нямаше да се интересува сърдит ли си й, и нямаше да ти обяснява че няма да намери друг като теб (хаха)

Ако ти не я харесваш и те дразнят разговорите с нея я зарежи, независимо колко досадна става след това. Ще й мине.
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на sasha_90
    То това връзка ли е вашето?

Град
    Lap Of The Gods
    да е т'ва е някаква пълна скръб. К'во ши папкаш милоу, любов моя xD тъй де нвм
    тегли чертата и край xD

I'll have the fire I'll have the force I'll have the power to make my evil take its course.
    I'm on the highway to hell.

Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    То това връзка ли е вашето?
    Тц.
    Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
    Разпали се пожар и не мога да го изгася...

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Не е нормално за една връзка,защото просто НЯМА връзка
    Брях,брях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си