Това изобщо не е връзка.

Може и тя да не ти говори нарочно, за да види дали ти ще се опиташ да й привлечеш вниманието по някакъв начин и да я заговориш.
Вижда се, че ти изобщо не я отебаваш, защото питаш просто от любопитство в темата си. Никъде не личи да я харесваш, да ти пука от това, че сте на Здравей-Здрасти, а на всичкото отгоре я мислиш и за досадница.

Щом не я харесваш - я зарежи.

И си помисли над думите ми? Тя може да е решила да не се "унижава" като постоянно те търси и ти говори, обаче като вижда, че ти се радваш на отсъствието й, почва да си мисли, че й се сърдиш ;] Сигурно и затова те е питала в чата това.

А теб не те разбирам защо изобщо питаш защо не си говорите, след като ти сам си инициатор за мълчанието и очевидно нямаш голямото желание да промениш тази ситуация (т.е. да започнеш да разговаряш с нея; освен това мислиш разговорите за досадни)
Ами казал съм и ако не иска така да ме зарязва ама тя не "Няма да намеря друг като теб" пробвал съм аз да я зарежа, но тогава става още по досадна и незнам защо сме заедно.Уж се обичаме
И наистина, как реши, че я обичаш?
И още нещо, тва момиче те харесва очевидно, иначе нямаше да се интересува сърдит ли си й, и нямаше да ти обяснява че няма да намери друг като теб (хаха)

Ако ти не я харесваш и те дразнят разговорите с нея я зарежи, независимо колко досадна става след това. Ще й мине.