Цитирай Първоначално написано от SladkaZagadka
Цитирай Първоначално написано от fUcKsMiLe
Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
значи тоя В е удрял и момиче
преставям си къв е боклук пълен
дамм .. и то момичето си е потърсило правата .. все пак
Това ми напомня на мен ... до преди няколко седмици се застрашавах за живота си всеки ден, тъй като бях системно малтретирана от едно момче в класа [момиче съм] ... Той все ми огъваше главата, блъскаше тежка топка в главата ми, получавах ужасно главоболие и освен това само се смееше ... Както и да е, казах на когото трябва, но какво от това? Баща му е богаташ, знае, че дори и да счупи всички прозорци в училище и да го изгонят, ще може да плати и всичко ще е както преди ... Е, вече така или иначе не ме интересува ... Освен това бълскаше главата на едно момче в една бетонена стена докато загуби съзнание и падне на земята, а след това си сложи подметката върху сърцето му ... Е, вече няма значение за мен ... Ясно е, че дори и да ме пребие и нещо наистина лошо да стане ... е, всички ще умрем някога ...

Тоя НЕ е никво момче а боклук!
Нз как може да има идиоти като тва да удрят момиче..,
Ако ме удари момче мен баща ми ще го пребие !
мисля че нетрябва да мълчиш някви боклуци като тоя да правят каквото искат с теб кажи на някой.. как може да те удрят и позволяваш ..мн ме е яд когато се подиграват с момиче.. дори да не те познавам