- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Проблем
Здравейте ! Проблема ми е следния хода с едно момиче от доста време нещата са си мн сложни но не е за обеснение обичаме се(поне аз) ! Тук идва проблема ... значи тя има една приятелка по голяма е от нея и мн се обичат мн ... и дръзна се от факта че май я обича повече от мен ... но и това не е проблема ... Преди 2 дена се скарахме с нея и не си говорихме(до преди малко) вчера погледнах и скъпе нямаше нищо некви ревливи замълчах си сега я попитах кво е станало ... тя ми вика че са се скарали мн лошо(трудно ми го каза обаче доста време треаше да я карам) след което аз се опитах да и дам съвет тя ми каза off никога няма да ме разбереш бе и излезе звънах и тя ревеше затвори ми и сега не ми дига ... ?! Толкова съм се нервирал щото след толкова време и където толкова мн ме обичала би трябвало аз да съм и най-важен и дори да не е така когато се скара с нея би трябвало да се обърне към мен за помощ или когато аз и я предлагам тя се дърпа ... с мен като се скара нищо ама с нея като се скара и мен ме зареза ! Прав ли съм ? И ако бехте на мойто място какво щехте да направите ?
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.