.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51

Тема: Дюнер ..

Hybrid View

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    xKiFlA, 54 кг за 10-11 клас момиче малко ли ти се виждат?

Вие въобще имате ли нещо в тези глави?
    Билогия не учите ли бе?

Как пък решихте, че от дюнера не се пълне. ПЪЛНА ГРЕШКА!
    Попитайте госпожата си по Биология дали се пълне е от дюнер....

Леле, не мога да повярвам, че си давата съвети как не се пълне е от дюнери, ужас.
    54кг са ми достатачно и не са много! за всяко момиче е нормално толкова

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от kpucunky
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    НЕ се пълнее.!

Не чети кви глупости пишат.
    Аз ям дюнер всеки ден след училище и от година не съм напълняла и килограм. 54кг съм без разлика
    А дюнера ми е любимата храна и постоянно го ям.. мнн го обичам мн
    щом ти харесва и теб не се притеснявай да купуваш и не обръщай внимание кво ти казват и пишат
    ами и аз мисля, че не се пълнее но тук други неща пишат за които въобще и не съм си и помисляла даже .. те го изкараха едва ли не по мазен и калоричен от пиците и баничките .. нима те са по - малко калорични от един дюнер който блатът му или не знам как се казва е тъничко като вестник .. но не знам де
    Ами да. баницата е мннн по мазна щото се прави главно с олио гледала съм баба ми как прави
    А в дюнера мазнините са мн по малко ... най ми харесват сосовете в него да ям :P не гледай какво пишат щом ти харесва си купувай

xKiFlA
    -

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Сега ще ти отговоря - пълнее се, особено ако се яде всеки ден!

Град
    София
    Кифла,ти си 54 кила и си 1.60,аз съм 1.78 и съм 66 кила и все още имам мазно,така че не се хвали с перфектното ти тяло И не....54 кила не са нормални за 14 годишно момиче,нормални са за възрастна жена,по тая логика аз трябва да съм 80 кила....И + тва от дюнера СЕ дебелее,то си е до организъм,може ти да не дебелееш,ако сереш през 2 минути,но друг да дабелее,така че шът.

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    Кифла,ти си 54 кила и си 1.60,аз съм 1.78 и съм 66 кила и все още имам мазно,така че не се хвали с перфектното ти тяло И не....54 кила не са нормални за 14 годишно момиче,нормални са за възрастна жена,по тая логика аз трябва да съм 80 кила....И + тва от дюнера СЕ дебелее,то си е до организъм,може ти да не дебелееш,ако сереш през 2 минути,но друг да дабелее,така че шът.
    аз съм 167см а не 160см!!!

xKiFlA
    -

Да, но процента мазнини е много вероятно при теб да е висок.
    Тоест може да си слаба, но мекичка заради ежедневните сосчета

Що се мъчиш да ни убедиш в нещо, което изобще не е вярно? - че не се пълнее от мазните въглехидратни дюнери...
    Няма да се учудя, ако тръгне сега и Дюнерова диета :Д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Обожавам дюнери !! но не ям често.. всъщност около 1-2 пъти в месеца, наистина са адски вредни и вече други потребители казаха, че 1 дюнер = на една чаша олио Ограничавай ги и въобще, ако искаш да отслабнеш трябва да се сложиш на някакъв режим, за да има ефект

Иначе аз винаги си ям това, което ми се яде и никога не съм имала проблеми с килограмите.. Все пак голямо значение оказват гениите и цялостната структура на тялото

Дебелее се от дюнерите , не са полезни и не бива да ги ядеш всеки ден . Ограничи ги до минимум . Аз лично мразя дюнерите , миришат ми ужасно

Град
    Плевен
    ^Не е вярно. дюнерите миришат мннн хубаво
    само като ми замирише от някаде на тях ставам гладна мн

xKiFlA
    -

Град
    София
    ^Не е вярно. дюнерите миришат мннн хубаво
    само като ми замирише от някаде на тях ставам гладна мн
    Чухме ти мнението,момчето/момичето пита дали са вредни,и да вредни са!А иначе нека ти миришат хубаво,яж си боклуците,там кучешкото месо,защото аз лично ония огромни бутове,от които правят пилешкия дюнер,ем такова пиле не съм виждал,ама карай

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    xKiFlA, 54 кг за 10-11 клас момиче малко ли ти се виждат?

ти нормален ли си??
    тази кифлата е фейк някакъв, това е ясно, обаче заради такива като теб после има булимички и анорексички, на които някой такъв им набива в главите, че примерно на 1.70-54 кг са много. [то ако става на въпрос, 54 кг въобще не са много и на 1.60 дори ама..]
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    Plovdiv майна
    Разбира се 4е се пълнее!!!!!!Съветвам те да ги спреш

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    На мен пък не ми е ясно как може някой да харесва това нещо?!
    Никога не бих опитала дюнер ... Толкова гнусно изглежда ...
    И да,пълнее се от него.

Град
    София
    Ами да ви кажа,че има огромна разлика,не е важно колко килограма си,а дали си стегнат.И за момиче 54 кила на 1.68 са доста,особено ако не се поддържа 100% ще си има и коремче и всичко 100% Тая кифлата е няква хейтърка,дето по цял ден виси на компа и се тъпче с дюнери,но си въобразява,че теглото й е супер,защото така пише,че е добро това тегло (за 50 годишни жени,да) Повярвайте ми,ако е вярно тва,че за момчетата е добре,ако са 1.70 да са 70 кила просто,нз тряя всички "нормални" да са ебаси свинете...Така и не разбрахте,че тея таблици/калкулатори/индекси и други глупости са правени за възрастни хора!

Град
    Плевен
    Ами да ви кажа,че има огромна разлика,не е важно колко килограма си,а дали си стегнат.И за момиче 54 кила на 1.68 са доста,особено ако не се поддържа 100% ще си има и коремче и всичко 100% Тая кифлата е няква хейтърка,дето по цял ден виси на компа и се тъпче с дюнери,но си въобразява,че теглото й е супер,защото така пише,че е добро това тегло (за 50 годишни жени,да) Повярвайте ми,ако е вярно тва,че за момчетата е добре,ако са 1.70 да са 70 кила просто,нз тряя всички "нормални" да са ебаси свинете...Така и не разбрахте,че тея таблици/калкулатори/индекси и други глупости са правени за възрастни хора!
    абе идиот такъв млъквай с тъпите ти коментари!!! боклук

ако бях такава едва ли щеше да ме харесва почти всеки от наще класове и даже горнитее

последния коментар на който ти отговарям.

xKiFlA
    -

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    абе идиот такъв млъквай с тъпите ти коментари!!! боклук

ако бях такава едва ли щеше да ме харесва почти всеки от наще класове и даже горнитее

последния коментар на който ти отговарям.
    Еми те кифлите са харесвани щот са тип курви!
    Ама за теб нз....май си фейк

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Абе защо й се връзвате на Кифлата Аз искрено се надявам че е фейк или просто си прави т*шак с хората... защото ако не е - положението наистина е страшно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Град
    София
    Тя е няква пълна хейтърка и само знае да псува и да се прави на важна,като те харесва цялото даскало постни 1 снимка бе зле! Ама те е срам нали ве хахахах.Представям си ква си дебела и грозна хахха

Мега фен Аватара на iiordanova
    О , определено е много вреден!
    Всичко в него е мазно и .. не те препоръчвам да ядеш всеки ден.
    Аз ям много , много рядко .. около три пъти в годината. Просто не ми харесват дюнерите толкова много , че да ям често.
    А за кифлата - не и обръщайте внимание , толкова е жалка , че .. няма нужда да я коментираме!

Град
    София
    Мхм,са сигурно търси снимка в гугъл да ни покаже аполонското си тяло направено by дюнери и хейтване във форума

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Кифла,мисля,че вече трябва да спреш с мненията си по темата.
    Да,от дюнерите се пълнее МНОГО,получаваш целулит,дразнят ти на корема,вредни са,понякога ги правят без ръкавици и смятай колко микроби ти влизат,ако преди това 'майстора' е използвал тоалетната и не си е измил ръцете.Хубавичко ли ти стана?
    Everything changes, but beauty remains ...

Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от PullMeCloser
    Кифла,мисля,че вече трябва да спреш с мненията си по темата.
    Да,от дюнерите се пълнее МНОГО,получаваш целулит,дразнят ти на корема,вредни са,понякога ги правят без ръкавици и смятай колко микроби ти влизат,ако преди това 'майстора' е използвал тоалетната и не си е измил ръцете.Хубавичко ли ти стана?
    А ти в ресторант като идеш да не би да си сигурна майстора дали не е бил в тоалетната преди тва Или седиш с него дотато ти сготви

от дюнерите аз НЕ съм напълняла а ги ям вече година и съм 53-4кг.
    и да-Всички ми завиждат щото има хора които даже 10 дена да ядат нещо такова..и напълняват. А аз-не!

xKiFlA
    -

Град
    in my world!
    Чела съм че дюнера е една от най-вредните храни.Аз лично обожавам дюнери ама знам просто колко са вредни и си взимам един път на 2 мес да кажем.
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Супер фен Аватара на Jaune
    54 кг били килограми за възрастна жена, втф
    бе вие нормални ли сте

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си