Темата е малко тъпичкано се нуждая от отговор ..
та въпросът ми е дали от дюнера се пълнее, защото когато съм на училище си купувам дюнер но не знам много ли се пълнее от него и има ли някакъв проблем като си купувам всеки ден понеже се опитвам да се ограничавам а това ми изглежда най - подходящо в сравнение с другите мазни закуски![]()
Благодаря предварително на тези които ще отговорят![]()
Естествено, че се пълнее..Дюнерите са пълни с толкова мазни и калорични неща и си е направо забранено да се яде всеки ден. Съжалявам, но дюнер и ограничаване нямат място в едно изречение![]()
Много ясно, че се пълнее.. картофи, месо.. пък има и тестено. Как няма да се пълнее.![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Много ясно, че се пълнее.. картофи, месо.. пък има и тестено. Как няма да се пълнее.Купувай си ябълка или някакъв друг плод.
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
Ауу питаш ни за една от най-мазните храни, дали се пълнее от нея !?![]()
Само като го погледнеш, не ти ли става ясно, че ДА !?
Толкова мазнина, месо, картофи и ориз на едно място, отделно майонеза ако слагаш, та дори и кетчуп-а .. лелее недей моля ти се.
Щом ще се ограничаваш - забрави за дюнерите.
ПОне ограничи броя им до 1 на месец.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
Еее добре де вие пък как реагирахте![]()
някой ми беше казал, че не се пълнее .. затова питам аз ако знаех нямаше да питам .. все пак благодаря за отговорите ;]
Леле, разбира се, че ако отслабваш не трябва да ядеш дюнери, даже бях чела в някво списание, че има по една чаена чаша олио в един дюнер![]()
ясномай ще спирам дюнерите
![]()
Дюнера ти е около 1000ксал. сама си направи извода..
Вреден е , мазен е + това съдържа страшно много сол , от която се задържа вода и съответно ще се чувстваш подута.
Действително съдържа около чаша олио.. помисли за 1000ксал. можеш да се нахраниш със наистина качествена и здравословна храна и тоне еднократно !![]()
To infinity and beyond.
Луда ли си ? 1 дюнер ти е колкото 3 банички и колкото 5 кифли как другите закуски ще са по-мазни......За да се изгори 1 дюнер ти трабва 50 минути тичане без спиране,сама си прави сметката.
Луда ли си ? 1 дюнер ти е колкото 3 банички и колкото 5 кифли как другите закуски ще са по-мазни......За да се изгори 1 дюнер ти трабва 50 минути тичане без спиране,сама си прави сметката.И не се пълнее от месото,а от картофире предимно и от сосовете бе тъпунгери!
ама естествено,то ако дюнера не е калоричен то нз кое друго :P
купувай си, деда знам супа![]()
![]()
![]()
Възможно най-калоричното нещо, което може да ядеш в училище.
Толкова мазно нещо просто няма![]()
Между другото, баба ми беше казала, че слагат много гадни неща в чесновата паста и ако разбера какво наистина има ще ми стане лошо. Съмнява ме да си измисля, но какво толкова сериозно има в нея?
П..С Дюнер не съм докосвала от години, не ми и трябва :P
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
НЕ се пълнее.!
Не чети кви глупости пишат.
Аз ям дюнер всеки ден след училище и от година не съм напълняла и килограм. 54кг съм без разлика![]()
А дюнера ми е любимата храна и постоянно го ям.. мнн го обичам мн![]()
щом ти харесва и теб не се притеснявай да купуваш и не обръщай внимание кво ти казват и пишат
![]()
xKiFlA-
Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!
ами и аз мисля, че не се пълнее но тук други неща пишатПървоначално написано от xKiFlA
за които въобще и не съм си и помисляла даже .. те го изкараха едва ли не по мазен и калоричен от пиците и баничките .. нима те са по - малко калорични от един дюнер който блатът му или не знам как се казва
е тъничко като вестник .. но не знам де
![]()
xKiFlA, 54 кг за 10-11 клас момиче малко ли ти се виждат?
Вие въобще имате ли нещо в тези глави?
Билогия не учите ли бе?
Как пък решихте, че от дюнера не се пълне. ПЪЛНА ГРЕШКА!
Попитайте госпожата си по Биология дали се пълне е от дюнер....
Леле, не мога да повярвам, че си давата съвети как не се пълне е от дюнери, ужас.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
амии.. представи си имаме нещо в главите си ;]] аз казвам просто мнение .. аз ако знаех дали се пълнее или не нямаше да пускам тема.. аман от разбирачиПървоначално написано от MakeMeLaugh
не може ли да отговориш като човек, а не да нападаш ?
ами да намерила съм .. нали затова съм пуснала тема за да ми кажете понеже не знам .. и точно за това че се опитвам да се ограничавам искам да ми кажете пълнее ли се или не .. но на някой хора им е явно много забавноПървоначално написано от miminko
![]()
![]()
Всъщност , да забавно е , защото за тия си години вече би трябвало да може да прецените , че от първежени въглехидрати + мазни сосове СЕ пълнее !
Това , че някой може би има по-бърз метаболизъм не е причина да дава толкова категорични отговори , че не се пълнее.
To infinity and beyond.
хаха ами хубаво щом ти е забавно ;]] .. тоо не може да сме всички като вас всезнаещи .. нима вие сте се родили научени ?!.. Този форум е за това когато някой нещо не знае да пита и съответно да му бъде отговорено а не веднага да бъде нападан за това, че не знае нещоПървоначално написано от Infinity
както и да е не ми се спори с никой.. който има да казва нещо смислено по темата да пише.. а тези които нямат друга работа вън от темата ми .. не знам тва ли ви е работата да се заяждате с всички
?
Знам , че форума е затова , а и мисля , че с първия пост в темата ти достатъчно ясно изпразих мнението си по въпроса.
По-скоро ми стана интересно как хора могат да дават толкова категорични мнения , че от дюнерите не се пълнее.![]()
Да , те явно сядат по себе си , но когато знаем състава на дюнера би трябвало да знаем и възможно ли е да се пълнее от него.
To infinity and beyond.
krucunky застреляй се.
And man you'll never know, whats inside my electronic brain.
Нали се сещаш, че всеки организъм е различен?Първоначално написано от xKiFlA
Това че ти не наддаваш като ядеш мазни неща не значи че и при останалите е такаПросто има хора, които колкото и да се тъпчат, каквото и да ядат - не качват, а има и такива дето малко тестено или сладко да хапнат и веднага им проличава... Аз например имам една позната дето има перфектните мерки - тяло като на манекенка и нон-стоп дъни принцеси, сандвичи, пържени работи, шоколади, вафли, газирано... каквото се сетиш и не качва и грам, а в момента, в който се ограничи съвсем малко от тия неща - почва да сваля. Аз ако почна като нея за 1 седмица сигурно ще кача 3-4 кг минимум...
Така че не можеш да съдиш по себе си за останалите.
По темата: Да, от дюнера се пълнее. Най-малкото съдържа тесто, пържени картофи, мазно месце и всякакви видове сосове... Ако искаш да се ограничаваш просто трябва да спреш с тестените и мазните неща. Ако около училището ти толкова няма заведение откъдето да си вземеш здравословна храна, може да си носиш и от вкъщи - не е толкова срамно![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!