.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Тема: Дюнер ..

Дюнер ..

Темата е малко тъпичка но се нуждая от отговор ..
    та въпросът ми е дали от дюнера се пълнее, защото когато съм на училище си купувам дюнер но не знам много ли се пълнее от него и има ли някакъв проблем като си купувам всеки ден понеже се опитвам да се ограничавам а това ми изглежда най - подходящо в сравнение с другите мазни закуски
    Благодаря предварително на тези които ще отговорят

Повече от фен Аватара на Melanie
    Естествено, че се пълнее..Дюнерите са пълни с толкова мазни и калорични неща и си е направо забранено да се яде всеки ден. Съжалявам, но дюнер и ограничаване нямат място в едно изречение

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Много ясно, че се пълнее.. картофи, месо.. пък има и тестено. Как няма да се пълнее.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Много ясно, че се пълнее.. картофи, месо.. пък има и тестено. Как няма да се пълнее. Купувай си ябълка или някакъв друг плод.
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Мега фен Аватара на vagarious
    Ауу питаш ни за една от най-мазните храни, дали се пълнее от нея !?
    Само като го погледнеш, не ти ли става ясно, че ДА !?
    Толкова мазнина, месо, картофи и ориз на едно място, отделно майонеза ако слагаш, та дори и кетчуп-а .. лелее недей моля ти се.
    Щом ще се ограничаваш - забрави за дюнерите.
    ПОне ограничи броя им до 1 на месец.
    Big or small, lies are lies!

Еее добре де вие пък как реагирахте някой ми беше казал, че не се пълнее .. затова питам аз ако знаех нямаше да питам .. все пак благодаря за отговорите ;]

Леле, разбира се, че ако отслабваш не трябва да ядеш дюнери, даже бях чела в някво списание, че има по една чаена чаша олио в един дюнер

Супер фен Аватара на zoreto
    ^ а в една обикновенна баничка ила средно около 1/2 чаша олио

ясно май ще спирам дюнерите

Мега фен Аватара на Infinity
    Дюнера ти е около 1000ксал. сама си направи извода..
    Вреден е , мазен е + това съдържа страшно много сол , от която се задържа вода и съответно ще се чувстваш подута.
    Действително съдържа около чаша олио.. помисли за 1000ксал. можеш да се нахраниш със наистина качествена и здравословна храна и тоне еднократно !
    To infinity and beyond.

Град
    София
    Луда ли си ? 1 дюнер ти е колкото 3 банички и колкото 5 кифли как другите закуски ще са по-мазни......За да се изгори 1 дюнер ти трабва 50 минути тичане без спиране,сама си прави сметката.

Град
    София
    Луда ли си ? 1 дюнер ти е колкото 3 банички и колкото 5 кифли как другите закуски ще са по-мазни......За да се изгори 1 дюнер ти трабва 50 минути тичане без спиране,сама си прави сметката.И не се пълнее от месото,а от картофире предимно и от сосовете бе тъпунгери!

ама естествено,то ако дюнера не е калоричен то нз кое друго :P
    купувай си, деда знам супа

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Възможно най-калоричното нещо, което може да ядеш в училище.

Мега фен Аватара на ameli
    Толкова мазно нещо просто няма

Между другото, баба ми беше казала, че слагат много гадни неща в чесновата паста и ако разбера какво наистина има ще ми стане лошо. Съмнява ме да си измисля, но какво толкова сериозно има в нея?

П..С Дюнер не съм докосвала от години, не ми и трябва :P
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Град
    Плевен
    НЕ се пълнее.!

Не чети кви глупости пишат.
    Аз ям дюнер всеки ден след училище и от година не съм напълняла и килограм. 54кг съм без разлика
    А дюнера ми е любимата храна и постоянно го ям.. мнн го обичам мн
    щом ти харесва и теб не се притеснявай да купуваш и не обръщай внимание кво ти казват и пишат

xKiFlA
    -
    Ako nqmam tazi koqto iskam i men nqma da me ima NIKOI!

Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    НЕ се пълнее.!

Аз ям дюнер всеки ден след училище и от година не съм напълняла и килограм. 54кг съм без разлика
    щом ти харесва и теб не се притеснявай да купуваш и не обръщай внимание кво ти казват и пишат
    ами и аз мисля, че не се пълнее но тук други неща пишат за които въобще и не съм си и помисляла даже .. те го изкараха едва ли не по мазен и калоричен от пиците и баничките .. нима те са по - малко калорични от един дюнер който блатът му или не знам как се казва е тъничко като вестник .. но не знам де

xKiFlA, 54 кг за 10-11 клас момиче малко ли ти се виждат?

Вие въобще имате ли нещо в тези глави?
    Билогия не учите ли бе?

Как пък решихте, че от дюнера не се пълне. ПЪЛНА ГРЕШКА!
    Попитайте госпожата си по Биология дали се пълне е от дюнер....

Леле, не мога да повярвам, че си давата съвети как не се пълне е от дюнери, ужас.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    xKiFlA, 54 кг за 10-11 клас момиче малко ли ти се виждат?

Вие въобще имате ли нещо в тези глави?
    Билогия не учите ли бе?

Как пък решихте, че от дюнера не се пълне. ПЪЛНА ГРЕШКА!
    Попитайте госпожата си по Биология дали се пълне е от дюнер....

Леле, не мога да повярвам, че си давата съвети как не се пълне е от дюнери, ужас.
    амии.. представи си имаме нещо в главите си ;]] аз казвам просто мнение .. аз ако знаех дали се пълнее или не нямаше да пускам тема.. аман от разбирачи не може ли да отговориш като човек, а не да нападаш ?

Цитирай Първоначално написано от miminko
    Мазни картофки, мазно месо, не знам още какво слагат... Намерила с какво да се ограничава
    ами да намерила съм .. нали затова съм пуснала тема за да ми кажете понеже не знам .. и точно за това че се опитвам да се ограничавам искам да ми кажете пълнее ли се или не .. но на някой хора им е явно много забавно

Всъщност , да забавно е , защото за тия си години вече би трябвало да може да прецените , че от първежени въглехидрати + мазни сосове СЕ пълнее !
    Това , че някой може би има по-бърз метаболизъм не е причина да дава толкова категорични отговори , че не се пълнее.
    To infinity and beyond.

Цитирай Първоначално написано от Infinity
    Всъщност , да забавно е , защото за тия си години вече би трябвало да може да прецените , че от първежени въглехидрати + мазни сосове СЕ пълнее !
    Това , че някой може би има по-бърз метаболизъм не е причина да дава толкова категорични отговори , че не се пълнее.
    хаха ами хубаво щом ти е забавно ;]] .. тоо не може да сме всички като вас всезнаещи .. нима вие сте се родили научени ?!.. Този форум е за това когато някой нещо не знае да пита и съответно да му бъде отговорено а не веднага да бъде нападан за това, че не знае нещо както и да е не ми се спори с никой.. който има да казва нещо смислено по темата да пише.. а тези които нямат друга работа вън от темата ми .. не знам тва ли ви е работата да се заяждате с всички ?

Знам , че форума е затова , а и мисля , че с първия пост в темата ти достатъчно ясно изпразих мнението си по въпроса.
    По-скоро ми стана интересно как хора могат да дават толкова категорични мнения , че от дюнерите не се пълнее.
    Да , те явно сядат по себе си , но когато знаем състава на дюнера би трябвало да знаем и възможно ли е да се пълнее от него.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на fuckme
    krucunky застреляй се.
    And man you'll never know, whats inside my electronic brain.

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
    НЕ се пълнее.!

Нали се сещаш, че всеки организъм е различен?
    Това че ти не наддаваш като ядеш мазни неща не значи че и при останалите е така Просто има хора, които колкото и да се тъпчат, каквото и да ядат - не качват, а има и такива дето малко тестено или сладко да хапнат и веднага им проличава... Аз например имам една позната дето има перфектните мерки - тяло като на манекенка и нон-стоп дъни принцеси, сандвичи, пържени работи, шоколади, вафли, газирано... каквото се сетиш и не качва и грам, а в момента, в който се ограничи съвсем малко от тия неща - почва да сваля. Аз ако почна като нея за 1 седмица сигурно ще кача 3-4 кг минимум... Така че не можеш да съдиш по себе си за останалите.

По темата: Да, от дюнера се пълнее. Най-малкото съдържа тесто, пържени картофи, мазно месце и всякакви видове сосове... Ако искаш да се ограничаваш просто трябва да спреш с тестените и мазните неща. Ако около училището ти толкова няма заведение откъдето да си вземеш здравословна храна, може да си носиш и от вкъщи - не е толкова срамно
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си