Цитирай Първоначално написано от xKiFlA
НЕ се пълнее.!

Не чети кви глупости пишат.
Аз ям дюнер всеки ден след училище и от година не съм напълняла и килограм. 54кг съм без разлика
А дюнера ми е любимата храна и постоянно го ям.. мнн го обичам мн
щом ти харесва и теб не се притеснявай да купуваш и не обръщай внимание кво ти казват и пишат
Нали се сещаш, че всеки организъм е различен?
Това че ти не наддаваш като ядеш мазни неща не значи че и при останалите е така Просто има хора, които колкото и да се тъпчат, каквото и да ядат - не качват, а има и такива дето малко тестено или сладко да хапнат и веднага им проличава... Аз например имам една позната дето има перфектните мерки - тяло като на манекенка и нон-стоп дъни принцеси, сандвичи, пържени работи, шоколади, вафли, газирано... каквото се сетиш и не качва и грам, а в момента, в който се ограничи съвсем малко от тия неща - почва да сваля. Аз ако почна като нея за 1 седмица сигурно ще кача 3-4 кг минимум... Така че не можеш да съдиш по себе си за останалите.

По темата: Да, от дюнера се пълнее. Най-малкото съдържа тесто, пържени картофи, мазно месце и всякакви видове сосове... Ако искаш да се ограничаваш просто трябва да спреш с тестените и мазните неща. Ако около училището ти толкова няма заведение откъдето да си вземеш здравословна храна, може да си носиш и от вкъщи - не е толкова срамно