- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- По-общителен приятел
Имам по-общителен приятел, така да го нарека. Той познава само момичета, това не ми пречи но на всичкото отгоре и не може нормално да си пише с тях. Винаги трябва да се вкарва във филми как като ги види ще ги ръчне как само да му паднат какво ще ги прави, и разни такива глуости. Преди малко му влязах в фейсбука и му погледнах съобщенията и той всеки ден е писал на една... и то се с обращенията душко, малко ...(името) как само да я види как ще я ръчка, и ако спат двамата че няма да може да заспи
. Че и наскоро разбрах че даденото момиче си мисли че той я зарибява. Аз знам че много ме обича, не веднъж ми го е показвал, даже ми каза че повече с нея няма да си пише. Но просто не ми е прятно да се лигави на другите ,повече отколкото се лигави с мене. И не ми е приятно като си ходя по центъра да ме гледат и да си казват " аа тъз приятелката на ония дет зарибява други"
. Дали наистина не я зарибява и не я харесва?
![]()
На колко точно 15 е този?
"Дали наистина трябва да му се вярва" и същевременно му ровичкаш в регистрациите и му влизаш в профилите, защото... му вярваш.
Аз имам почти същия проблем ... Трябва да си имате доверие ! Но все пак е нормално да ревнуваме стига да е с мярка![]()
Аз съм на същото мнение като mArMaLaDkA![]()
Даже се чудя как ти е показвал, че те обича ?
Незнам дали се смята точно за показване на обич, но ми е показвал че съм по важна от други. Не с една е списал да си пише и е блокирвал заради мене, но това просто му е като навик да пише глупости, той просто не може да проведе нормален разговор, а това направо ме изкарва извън кожата ми![]()
А от къв зор му се ровиш в фейсебоок... Вече си мисля, че трябва да го закрият тоя сайт, че е разбивач на сърца
Може да опиташ да поговориш с него... може да се опитва да го ревнуваш щом вижда, че не го правиш
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Определено ревнувамдаже много пъти сме се карали заради това. Пък и той ми даде паролата си в фейсбук и той знае моята. И не го прави нарочно, той просто е такъв. Вече мечтата ми е да проведе един едночасов разговор с момиче без да намиса неговите си глупости, сигурна съм че не може!
И точно заради това си изливам душата тука, защото съм супер ревнива, а ако не се оплача на някой сякаш ще ми се пръсне главата
Но просто не издържам, винаги обещава че вече ще води нормални разговори, а пще не е започнаааааал
![]()
Еми тогава или трябва да го приемеш или...
Btw от колко време ходите
No driving, no sleeping
Live it up like it's the weekend
When the DJ play the right song
Gon' drink, gon' party all night long...
Party all day, party all night
Say you wanna party
Let's party alright
Този месец ще станат 8 месеца. Той е на 17 а аз след 2 месеца ще стана на 17.
Кажи му да започне да се държи като човек във връзка/като голямо дете /забележи, не голям човек - няма да му се отдаде, поне голямо дете му кажи/ иначе ще остане без гадже.
В един момент, млади падуане, ти харесваш дупките, а в следващия - дупките харесват теб!
http://s10.directupload.net/images/101008/q5bahilc.jpg
The irony bringer. Т.И.Б.
К'во се впрягаш?!
Той,миличкия сигурно трепери около теб за да не го зарежеш,защото едва ли ще има друго момиче,което да му се върже![]()
А и нека си пише глупости бе,к'во?!Щял да ги "ръчка"Еййй голям сваляч
Едва ли има някое чак толкова кухо момиче,което да се навие да му пусне след израз като "Леле ако знаеш как ще те ръчкам ..."
![]()
Да ви е.... и фейсбука .. да ви е... любовите , да ви е... филмите - що не се приземите малко в реалността![]()
![]()
^Вярно![]()