Цитирай Първоначално написано от TechnoAddicted
Не , честно да ви имам проблемите о.О .. аз съм 8 клас и може би съм имал повече "връзки" с момичета лолзор , може би за вас думата "парти" означава безалкохолна бира , сокчета и торта 2-ро предполагам ,че щом учиш в едно от "елитните училища" там има повече момичета отколкото в цялото мое даскало което е напълно вярно аз уча в Миханото такаче се стегни и започни да излизаш/виждаш с някой! И аз имах същия проблем в 6-ти клас Но изглежда , че като спреш да висиш в подобни форуми и четеш такива глупости , написани от тапаци като мен може да излезнеш и да бъдеш "себе си " или метни 2 линии и наеби първата дет видиш ^^
Хех..Механото...nuff said ..тва, че едвам си вързал 2 тройки на кирливите ви изпити и сега флеймиш не е моя вина..ако мислиш, че съм зубър или нещо от сорта, защото седми клас съм взел решение,седнал съм си на задника и съм учил, за да изкарам толкова, че да отида БУКВАЛНО където си искам.. бъркаш се .. специално за училището, наистина си има хардкор зубъри, но те са 4-5 на 30 човека.. 8ми клас и ми говориш за секс, С КОЕТО и да е момиче? lulz на теб май проблемът ти е по-кофти и от моя,a?