- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвате ли хора с бенки?
Въпроса ми е относно към момичетата но може и момчетата да изразят мнение![]()
кво ти пука и аз имам тук таме ама кат не ме харесват боли ме фара
Само ако са нечетен брой.
fatrat, точно това трябваше да чуямерси
mArMaLaDkA, като не ти харесва не пиши а просто подмини! И не разбрах какво и е на темата? Просто се интересувам от мнението на другия за да знам горе/долу за какво да се подготвя!!!
w0sh, не си интересен![]()
Оф, спрете се бе.
Престанете да се делите на слаби и дебели, бели и черни.
Има много по-важни неща![]()
Е, по-тъпа тема не бях чел..
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
не ми пречи ,но ми правят впечатление големите бенки ;д особенно ако са по лицето![]()
Сладък ангел с непоносимо чувство за хумор
алергичен към безперспективни хора...
оо и по-тъпа ще има.. изчакай няколко дни само.Първоначално написано от FuckedUp
![]()
по темата: Какво ти пука дали има или няма? Има къде къде по-важни неща от една бенка...
За какво да се подготвяш? Ти да не би на война да тръгвашПървоначално написано от Rolezzz
![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Зависи дали са много по лицето и къде по-точно.
А ти защо се интересуваш ?
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
И аз преди съм се замислял,но има наистина много по важни неща.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от Paramour
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Да не харесвам хора с бенки,би означавало да не харесвам и себе си.
Какво значение имат бенките?Те не определят какъв е човека.
Първоначално написано от sasha_90
Еми ... хах.. не бях виждала такава тема о.о Все едно за да не спамя.. ами то почти всеки човек има бенки, ако не и всеки.И ъъ нямам проблем с тях освен ако не са огромни, по лицето и не знам.. гнусниИначе за мен това си е естествено и не пречи, а и винаги може да се прикрие с коректор
![]()
Sasuke Uchiha!![]()
---------------------------------------------
We'll keep our red flag high!'Cause Manchester United will never die!![]()
--------------------------------------------
Женско съм!
За мен честно казано няма значение.Всеки човек има бенки!
ДаПървоначално написано от Paramour
Интересувам се защото имам доста по тялото и ме е срам да се съблека гол (до кръста) за това исках да чуя мнението на другитеПървоначално написано от xxcherry
![]()
И моето момче има бенки по гърба..
Да спра да го обичам ли !?![]()
![]()
Тва беше. Очаквам тема "Харесвате ли хора с ръце"!
Пф... ако бенките ти са големи (като грахово зърно примерно и да мязат на брадавици) и/ли черни, винаги може да се махнат. Дори е препоръчително от здравословна гледна точка.
Обаче да те върнат заради бенки...![]()
ми имам и по-мощни фетиши![]()
нз приятелката ми има бенки по тялото и не ми е правило впечатление..ама един съученик има 5 на 5 санта космато чудовище на ръката и не е яко
Какво се правите пак на морални, като ви дойде на първа среща някой/някоя с широка колкото листо бенка на някоя буза, друго ще приказвате. Направо си подминавате пича/мацката и се прибирате веднага.
Днешно време..всичко е важно. Външен вид; характер; пари, просто в различен етап го осъзнава всеки.