.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Вредно ли е?

Здравейте, искам да ви попитам вредно ли е ако пуша по 1 цигара на ден ( и то не всеки ), но в същото време ям здравословно и спортувам ?

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Ако е 1 цигара нищо няма да ти стане, обаче гледай да не станат повече. И все пак няма смисъл

Е най - много 2 ,въздържам се. Иначе знам, но си е просто занимавка.

Не става така.До няколко месеца или ще си ги спрял или ще си се пристрастил и ще пушиш по 1 кутия на ден.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LifeFitness0
    Не става така.До няколко месеца или ще си ги спрял или ще си се пристрастил и ще пушиш по 1 кутия на ден.
    +1 и все пак...по-добър е 2рият вариант

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    то от една се почва, после 2 3 4 5 6 7 8 9.... и така до 1 кутия

Голям фен Аватара на Naik1
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    И защо е по-добър? С какво ти помагат цигарите? Айде ако е алкохол - ок.В малки количества може да е полезен (вино, ракия), а в по-големи поне си прекарваш много добре, за сметка на черния си дроб. Само че цигарите не мога и не мога да си обясня какво толкова ви харесват .. не знам аз ли съм странен или вие ама ..
    Цитирай Първоначално написано от NeSumSuglasen
    Дори и аз съм съгласен.

1 цигара ми то по-добре или си пуши активно или изобщо недей,няма смисъл,тъпо е,а е и вредно ама то твой си проблем
    Приятел е този, който като му кажеш "Копеле, убих човек", а той да ти каже "Копеле, къде ще копаем?". XD
    момиче

Супер фен
    Много е вредно! С тая цигара унищожаваш ефекта от спортуването.

Супер фен Аватара на fatrat
    Цитирай Първоначално написано от Naik1
    Цитирай Първоначално написано от Greennight
    И защо е по-добър? С какво ти помагат цигарите? Айде ако е алкохол - ок.В малки количества може да е полезен (вино, ракия), а в по-големи поне си прекарваш много добре, за сметка на черния си дроб. Само че цигарите не мога и не мога да си обясня какво толкова ви харесват .. не знам аз ли съм странен или вие ама ..
    инфакт полезно е до 50 грама от там става весело! За черния дроБ ,че е гадно гадно е ,ама все пак не пиеш сяка вечер

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си