Здравейте! Изминаха малко повече от 2 месеца от раздялата ми с едно "момиче", за което бях писал доста темички (някои може да се сетят). Ходихме 3 години и половина и преди да се метна в един град студент ме резнаха и т.н.
Та, защо пиша тази тема? Искам да кажа на хората, които ги режат тези жалки подобия на хора ("хора") да не се отчайват и да не изпадат в подобни мелодрами. Всъщност сякаш Вселената има пръст във всичко, за да ни отърве от тях Светът не свършва!!! Не изявявам желание да я виждам, да я чувам и т.н., толкова ми е безразлична, но тя самата избра това, не аз. Останаха някакви снимки от миналото ми, които скоро ще намерят своето място в нищото. Искам да благодаря на Господ, че ме отърва от един жалък човек до себе си.
Като цяло не бих казал, че съм щастлив или поне по начинът по който искам да съм. Смятам, че ще съм сам до края на живота си, но не ми пука затова. Радвам се, че съм жив, че съм по-силен от всякога, че съм по-истински от всякога, че съм човек!
Затова...хора...при подобни положения, колкото и да е трудно, събудете се! Осъзнайте се...не пилейте своето внимание за хора, на които В ТОЗИ МОМЕНТ (ПОДЧЕРТАВАМ) не им пука за вас и не им вярвайте, ако ви пишат разни писма или смс-чета колко им е тъпо и т.н. (ако има такива случаи де), защото на човек, на когото му пука за теб ще бъде ПРЕД ТЕБ, а не пред КОМПА или ТЕЛА (при мен е нямало такива неща де) )) И така... в главата ми са само умрели спомени, в които дори не мога да докосна чувствата... да видим какво ми е подготвила тази Вселена )

И ЗНАЙТЕ!!! ЕДИН ДЕН РАНО ИЛИ КЪСНО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА НЕ Е НУЖНО ДА МИСЛИТЕ ИЛИ ДОРИ ДА ВЯРВАТЕ В ТОВА - ТО ПРОСТО СЕ СЛУЧВА!!!

Лека!